Închide meniul

Daniel Niculae, anunț despre schimbarea de antrenor după Rapid – Dinamo 1-1. „Negocierile încep după ședința pe care o voi avea cu Victor Angelescu”. Ce le-a transmis fanilor care i-au cerut să plece

Reclamă

Publicat: 27 februarie 2022, 0:09

Daniel Niculae, anunț despre schimbarea de antrenor după Rapid – Dinamo 1-1. „Negocierile încep după ședința pe care o voi avea cu Victor Angelescu. Ce le-a transmis fanilor care i-au cerut să plece

Daniel Niculae, anunț despre Mihai Iosif

Colaj Hepta

Fanii prezenți pe Arena Națională i-au cerut demisia antrenorului, dar și lui Niculae. Fostul atacant al giuleștenilor a ținut să precizeze că, până în acest moment, nu s-a purtat nicio discuție cu un alt tehnician. Marius Șumudică a fost surprins, în timpul confruntării de pe Arena Națională, lângă Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae, anunț despre viitorul lui Mihai Iosif la Rapid

Președintele alb-vișiniilor a anunțat că urmează să poarte o discuție decisivă cu patronul clubului. Dacă se va lua decizia că e nevoie de o schimbare, i se va căuta înlocuitor lui Mihai Iosif abia după ce acesta va fi anunțat.

Negocierile cu un antrenor vom începe după ce vom avea o ședință eu cu Victor. Totuși nu trebuie să punem acea presiune din exterior. Cât am avut rezultate, jucătorii s-au simțit bine. Mulți dintre ei sunt tineri și depinde de ei să iasă din această perioadă neagră.

Conducerea clubului nu a discutat cu absolut niciun antrenor. Când discutăm, atunci trebuie ca antrenorul să fie înștiințat. Abia atunci vom discuta cu posibili înlocuitori. Timpul nu ne ajută, este inamicul nostru, însă vom vedea ce vom face.

Obiectivul de la începutul sezonului a fost menținerea în prima ligă. Toată lumea și-a dorit mai mult, dar trebuie să ai o anumită bază. Noi avem multe lucruri care nu sunt puse la punct„, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Reclamă

Fanii și-au pierdut răbdarea și au cerut demisia lui Mihai Iosif. Cristi Săpunaru a surprins la finalul meciului și a anunțat că se teme pentru retrogradare.

Suporterii trebuie înțeleși, normal că sunt supărați. Nu am mai câștigat de foarte mult timp. Și-au pus speranța că vom câștiga cu o rivală de-a noastră. Nu am făcut o partidă bună.

Când vă spuneam și îi avertizam inclusiv pe jucători că lucrurile se pot schimba cu două rezultate negative… poți intra în horă. Ne-am lăsat duși de val. Suporterii pot să-și facă iluzii, dar lucrurile trebuiesc luate pas cu pas. Le-am spus că trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, traversăm o perioadă modestă și trebuie să obținem prima victorie cât mai repede. Dacă marți nu vom reuși să câștigăm, intrăm în criză și va fi tot mai greu„, a mai spus Niculae.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Marius Șumudică după Rapid – Dinamo 1-1

Liber de contract și favorit al suporterilor Rapidului, Șumudică anunță însă că nu se va întoarce la echipa lui de suflet.

Nu stau eu să discut de rezultat. A fost un angajament, un meci bun, două galerii frumoase. Nu e problema mea (n.r. că i s-a strigat demisia lui Mihai Iosif), e problema suporterilor. Nu mă întorc„, a declarat Marius Șumudică după Rapid – Dinamo 1-1.

Șumudică a venit pe cel mai mare stadion al României cu fularul Rapidului. L-a avut alături pe el pe liderul fanilor, Gigi „Corsicanu”.

Rapid – Dinamo 1-1 | Mihai Iosif ține cu dinții de postul său

Iosif a subliniat că înțelege supărarea fanilor, dar a precizat că Rapid este încă în obiectivul pe care clubul l-a stabilit.

Probabil, primele etape ale campionatului ne-au dat ceea ce nu suntem. Noi știam că suntem o echipă mai de mijlocul clasamentului. Poate că n-a fost bine că am avut atâtea puncte la început. Poate atitudinea lasă de dorit câteodată.

Mă afectează foarte mult, Rapid e casa mea, dar îi înțeleg pe suporteri. Încerc să rămân echilibrat și să rămân drept. Eu am făcut tot ce am putut pentru Rapid. Am și eu partea mea de vină.

A spus patronul zilele trecute, a fost ferm, a fost clar. Dacă se va întâmpla ceva, voi avea o discuție cu dânsul. Nu am cum să renunț eu personal, eu am muncit din greu ca să ajung aici. Suntem în obiectivul clubului.

Reclamă

Ce trebuie să facem atunci? Chiar nu vreau să dezvolt această discuție, o să dezvolt cu patronul”, a spus Mihai Iosif, după Rapid – Dinamo 1-1.

Citește și:
Recomandări
  • Rapid – Dinamo 1-1
  • Daniel Niculae, anunț despre viitorul lui Mihai Iosif

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și