Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | „Am muncit din greu să ajung aici!” Mihai Iosif ține cu dinții de postul său. Mesaj categoric după ce fanii i-au cerut demisia. „Suntem în obiectivul clubului!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 23:24

Rapid – Dinamo 1-1 | „Am muncit din greu să ajung aici! Mihai Iosif ține cu dinții de postul său. Mesaj categoric după ce fanii i-au cerut demisia. „Suntem în obiectivul clubului!

Mihai Iosif e antrenorul Rapidului din martie 2021

Hepta

La finalul derby-ului de pe Arena Natională, suporterii Rapidului i-au cerut demisia lui Mihai Iosif. Marius Șumudică, unul dintre oamenii care ar putea să-l înlocuiască, a fost în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 1-1 | Mihai Iosif ține cu dinții de postul său

Iosif a subliniat că înțelege supărarea fanilor, dar a precizat că Rapid este încă în obiectivul pe care clubul l-a stabilit.

„Cred că acel gol stupid parcă ne-a turnat plumb în picioare. Asta e. Nu am dat goluri, nu ne-a surprins Dinamo cu ceva. Cred că am avut foarte multe ocazii.

Probabil, primele etape ale campionatului ne-au dat ceea ce nu suntem. Noi știam că suntem o echipă mai de mijlocul clasamentului. Poate că n-a fost bine că am avut atâtea puncte la început. Poate atitudinea lasă de dorit câteodată.

Mă afectează foarte mult, Rapid e casa mea, dar îi înțeleg pe suporteri. Încerc să rămân echilibrat și să rămân drept. Eu am făcut tot ce am putut pentru Rapid. Am și eu partea mea de vină.

Reclamă

A spus patronul zilele trecute, a fost ferm, a fost clar. Dacă se va întâmpla ceva, voi avea o discuție cu dânsul. Nu am cum să renunț eu personal, eu am muncit din greu ca să ajung aici. Suntem în obiectivul clubului.

Ce trebuie să facem atunci? Chiar nu vreau să dezvolt această discuție, o să dezvolt cu patronul”, a spus Mihai Iosif, după Rapid – Dinamo 1-1.

Rapid – Dinamo 1-1

Rapid n-a bătut-o pe Dinamo și a rămas fără victorie în Liga 1 în fața rivalei din 2008. După remiza de pe Arena Națională, echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

Rapid a egalat după doar trei minute.Jakub Vojtus a înscris cu o reluare din fața porții, după o centrare a lui Rareș Ilie.

În startul reprizei a doua, derby-ul a fost întrerupt după ce fanii celor de la Rapid au aruncat în teren cu torțe și petarde. Arena Națională a fost cuprinsă de fum. Răzvan Patriche, fundașul lui Dinamo, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ultima mare ocazie a meciului le-a aparținut dinamoviștilor. În minutul 88, Jonathan Rodriguez a șutat de la marginea careului, aproape lângă bara laterală, dar Horațiu Moldovan a intervenit ca prin minune.

S-a terminat 1-1, iar Rapid a căzut pe locul 9, cu 37 de puncte, fără victorie din luna decembrie. Dinamo este pe poziția a 14-a, care merge la baraj, cu 17 puncte.

Citește și:
Recomandări
  • Rapid – Dinamo 1-1
  • Reacția lui Mihai Iosif

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și