Închide meniul

Daniel Opriţa, anunţ clar despre bugetul de la CSA Steaua: „Sunt echipe care iau bani la un meci cât luăm noi în zece!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 8:41

Daniel Opriţa, anunţ clar despre bugetul de la CSA Steaua: „Sunt echipe care iau bani la un meci cât luăm noi în zece!

Daniel Opriţa este antrenorul celor de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Daniel Opriţa a vorbit despre bugetul de la CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” anunţă că echipa sa nu se poate compara cu echipe precum Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj sau FC Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, comandantul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, Ștefan Bichir, a anunțat că echipa de fotbal din Liga 2 antrenată de Daniel Oprița are un buget de 1,15 milioane de euro, pentru sezonul în curs.

Daniel Opriţa, anunţ clar despre bugetul de la CSA Steaua

„Acum două zile s-a discutat despre bugetele echipelor. S-a scris că sunt salarii ale jucătorilor de 5.000, 6.000 de euro. Nu există așa ceva! Media salarială e de 2.500 de euro. Se plătesc salarii bune la Liga 2 la multe echipe. Nu putem să ne comparăm la salarii cu cele patru echipe din play-off, exceptând Slobozia, care sunt aproape de noi. Prime au mai mari, sigur. Noi nu avem prime mari, în comparație cu ce prime se dau, chiar și la echipe care se bat la retrogradare.

Nouă nu ne permite legea să luăm prime mai mari. Sunt echipe care iau bani la un meci cât luăm noi în zece meciuri. Sunt prime de 100 de euro la noi pentru fiecare meci. Alții au prime de o mie-două de euro, în Liga 2. Sunt echipe cu bugetul nostru care n-au prins play-off-ul. Suntem clar sub Chiajna ca buget. La momentul acesta, știind că nu avem drept de promovare, nici nu ai de ce să vrei mai mulți bani”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Cum vrea CSA să blocheze accesul FCSB-ului în Ghencea

CSA Steaua nici nu ia în calcul un posibil duel dintre FCSB și CFR Cluj în Ghencea, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1. Gigi Becali visează la scenariul respectiv, dar „militarii” sunt pregătiți să facă orice pentru a-i strica planurile.

Reclamă

Stadionul Ghencea va fi liber în perioada 20-23 mai, când va avea loc derby-ul FCSB – CFR Cluj. Nici echipa de fotbal, nici cea de rugby din cadrul CSA Steaua nu vor avea meci pe teren propriu, la data respectivă.

Totuși, oficialii din Ghencea au găsit un alt motiv pentru a interzice FCSB-ului să joace în „casa” lor. Potrivit gsp.ro, „militarii” consideră că litigiile anterioare și actuale dintre FCSB și CSA Steaua vor duce la un răspuns negativ în contextul disputării partidei cu CFR în Ghencea.

„Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat. Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă. Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea”, a explicat un oficial al CSA Steaua, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și