Închide meniul

Dănuț Lupu a semnat! Și-a găsit o nouă echipă după ieșirea din închisoare. Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 12:38

Reclamă
Dănuț Lupu a semnat! Și-a găsit o nouă echipă după ieșirea din închisoare. Anunțul oficial

Dănuț Lupu a semnat!

Dănuț Lupu

Dănuț Lupu a semnat. Fostul internațional și-a găsit rapid un nou angajament, după ieșirea din închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupu a fost eliberat la începutul lunii aprilie, după ce și-a ispășit pedeapsa pentru conducere fără permis în repetate rânduri.

Dănuț Lupu a semnat

Fostul jucător a semnat cu echipa lui Nicolae Badea, ACS FC Dinamo, care activează în Liga a 4-a. Acesta va fi noul team manager al acestei formații.

Înainte de condamnare, Dănuț Lupu a lucrat la CS Dinamo.

”Eu îl cunosc pe domnul Badea de foarte mulţi ani, e unul dintre puţinii oameni care atunci când spun ceva chiar fac. S-a ţinut de cuvânt. Mi-a dat un telefon a doua zi după ce am fost eliberat şi am mers la dânsul la o discuţie. Ne-am înţeles, voi fi team manager la clubul dânsului.

Reclamă

Îmi doresc să facem un centru de copii şi juniori, dar avem o problemă mare: nu avem o bază. O să fac aici mai multe decât la CS Dinamo. Mă bucur că nu m-a uitat domnul Badea. Obiectivul este să promovăm în Liga a III-a. Dacă nu se va putea în acest sezon, la anul sigur trebuie să ne batem acolo”, a spus Dănuț Lupu, citat de sportpesurse.ro.

Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare

Dănuţ Lupu riscă să ajungă din nou la închisoare! Fostul fotbalist a recunoscut că un alt dosar penal care îl are ca suspect este în lucru.

Şi soţia lui Dănuţ Lupu ar avea probleme în acest dosar, fiind acuzată de mărturie mincinoasă, după cum a mărturisit fostul internaţional.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r.: Ce e cu dosarul ăsta nou pe care îl ai?) Ei asta vor să facă. (n.r: Vor să te bage iar înapoi?) Nu știu ce vor ei. Eu chiar aș dori într-o zi să vin cu avocata și să arăt ceva. Eu când vine domnul polițist și mă legitimează sunt pe trotuar. Mașina e în parcare. Mașina e în parcare, eu pe trotuar. Nu e terminat încă dosarul. Se mai adună încă probe.

(n.r.: Ți-e frică să nu intri iar la închisoare?) Mă aștept la orice. Asta e. Eu tot încerc și le spun. De câte ori am fost la volan am recunoscut. Dar nu poți să îmi faci un dosar când eu sunt afară și mașina în parcare. Sunt camere. Se vede pe cameră. Polițistul vine la mine și eu sunt pe trotuar. Mașina e la cinci metri de mine.

Știi care e cea mai mare problemă a mea în tot acest dosar? Pe soția mea o bagă la mărturie mincinoasă. Băi, e nevastă-mea! Vrei să declare ce o pui tu? Cum e martor?”, a declarat Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și