Închide meniul

Mircea Rednic face ordine la Dinamo! Ultimele transferuri s-au blocat. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească doi jucători pentru a semna

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 13:13

Mircea Rednic face ordine la Dinamo! Ultimele transferuri s-au blocat. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească doi jucători pentru a semna

Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/Sport Pictures via Hepta

  • Mircea Rednic face ordine la Dinamo
  • Ultimele transferuri s-au blocat

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. E penultima în clasament, cu doar 8 puncte acumulate în 13 etape. Chiar dacă a spus că are nevoie de transferuri pentru a salva echipa de la retrogradare, Mircea Rednic nu aduce orice jucători în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a blocat ultimele două transferuri

Antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, a blocat ultimii doi jucători care ar fi trebuit să semneze astăzi cu echipa din Ştefan cel Mare. Cei doi trebuie să treacă mai întâi testele medicale și sportive. Doar dacă reuşesc, ei vor semna abia joi. Aceasta este condiția, chiar dacă nu au mai jucat de multă vreme, anunţă digisport.ro.

Şi Iuliu Mureşan anunța că Dinamo a ajuns la un acord cu doi fotbaliști. Oficialul lui Dinamo nu le-a divulgat numele celor doi jucători, dar aceștia ar fi Nikolaos Kainourgios și Paul Gladon.

Reclamă
Citește și:

Cine sunt jucătorii pe care îi vrea Mircea Rednic

Nikolaos Kainourgios este mijlocaș de bandă stângă de 23 de ani, liber de contract din luna iulie. Atunci s-a despărțit de gruparea belgiană Zulte Waregem, pentru care a evoluat în precedentele două stagiuni. Sezonul trecut, fotbalistul care urmează să semneze cu Dinamo a bifat 15 apariții în prima ligă a Belgiei și a marcat două goluri.

Paul Gladon este cel de-al doilea fotbalist care este aproape să ajungă sub comanda lui Mircea Rednic. Acesta a jucat ultima dată, în a doua jumătate a stagiunii trecute, la FC Emmen, pentru care a marcat de două ori în 18 apariții. Atacantul central de 29 de ani a mai evoluat la Sparta Rotterdam, Heracles Almelo, Wolverhampton, Sint-Truiden sau FC Groningen.

Reclamă

Michel Espinosa și Tomas Vestenicky au fost legitimați de Dinamo cu o zi înaintea derby-ului cu Rapid și chiar au debutat, iar Espinosa a fost titular.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo