Închide meniul

Dario Bonetti nu mai are nicio şansă! Decizia fanilor după umilinţa din Derby de România. Nu mai e cale de întoarcere

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 10:13

Dario Bonetti nu mai are nicio şansă! Decizia fanilor după umilinţa din Derby de România. Nu mai e cale de întoarcere

Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo

Dario Bonetti, în timpul unui meci / Hepta

Şase înfrângeri din opt partide au fost de ajuns pentru fanii acţionari ai lui Dinamo. 0-0 cu eterna rivală în Derby de România i-a convins pe suporterii acţionari din DDB. Dario Bonetti nu mai are viaţă la Dinamo. Trebuie să plece de urgenţă. Acesta este mesajul clar al suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, forţat să demisioneze de la Dinamo

Cei din board-ul DDB i-au cerut demisia italianului de pe banca roş-albilor. Umilința în fața rivalei nu le-a picat deloc bine. În ciuda transferurilor numeroase făcute în ultimele două săptămâni, Dinamo a făcut cel mai slab meci din acest sezon și unul dintre cele mai modeste din întreaga istorie a clubului.

Lui Dario Bonetti i s-a cerut să renunţe la postul de antrenor, fanii fiind conștienți de faptul că echipa are nevoie de un alt tehnician care poate să o readucă pe linia de plutire, anunţă fanatik.ro. Dinamo a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga 1 și a ajuns pe locul 14. Doar Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni au adunat mai puține puncte decât echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dario Bonetti a preluat-o pe Dinamo în iulie

Dario Bonetti a preluat Dinamo în luna iulie, cu mai puțin de o săptămână până la startul campionatului. Italianul l-a înlocuit pe Dusan Uhrin, care a decis să renunțe din cauza problemelor financiare mari de la club. Fanii au fost cei care l-au adus pe italian la club.

Între antrenorul italian și DDB a existat o relație strânsă de colaborare încă dinainte ca echipa să fie preluată de Bonetti. Dario Bonetti s-a înscris în programul DDB și a fost mereu în contact cu fanii-acționari. “Întotdeauna sunt bucuros că am șansa să vin aici. Treaba mea este să antrenez, restul nu este problema mea. Iubesc fotbalul și iubesc Dinamo. Dacă sunt aici este clar că vreau să antrenez la un club, sunt aici pentru că vreau să fac ceva.”, a spus italianul.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și