Închide meniul

Dario Bonetti s-a îngrozit de ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii sunt în urmă cu pregătirea!” Apelul disperat către suporteri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2021, 18:12 / Actualizat: 17 iulie 2021, 9:35

Dario Bonetti s-a îngrozit de ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii sunt în urmă cu pregătirea! Apelul disperat către suporteri

Dario Bonetti, la Dinamo

AS.ro

Unul dintre obstacolele pe care Dario Bonetti le va înfrunta este pregătirea fizică a jucătorilor. Fotbaliștii lui Dinamo au intrat în grevă și au refuzat să joace vreun meci de când s-au întors din cantonamentul din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, înaintea debutului la Dinamo

Cu toate acestea, Bonetti este optimist și crede că lotul întinerit al lui Dinamo se poate adapta rapid la ritmul Ligii 1, odată cu startul campionatului. Tehnicianul italian nu este străin nici de problemele uriașe cu banii de la club.

„Cunosc toate problemele financiare prin care a trecut şi trece Dinamo. Până la un anumit punct fotbalul are de-a face cu partea financiară.

Începem un proiect care se bazează pe tineri. Problema noastră cea mai mare nu este legată de calitatea jucătorilor tineri, ci de faptul că suntem în foarte mare întârziere cu pregătirea. Sunt mulţi tineri de persepectivă, dar aşa cum se ştie, tinerii au nevoie de mult timp pentru a ajunge la un nivel de performanţă, de încredere în ei înşişi.

Avem jucători din grupele 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004. Încerc să-i cunosc şi să creez o echipă competitivă pentru Liga 1. Trebuie să fim realişti, nu putem să avem aşteptări foarte mari pentru primele partide, atâta timp cât băieţii au doar o săptămână de antrenament în picioare.

Reclamă

Prin natura mea sunt un tip optimist. Îmi face plăcere să lucrez cu tineri şi voi încerca să formez o echipă care să ofere satisfacţie suporterilor. Este nevoie de timp şi de muncă”, a spus Dario Bonetti la prezentarea oficială.

Ultima partidă disputată de „câini” a fost pe 27 iunie, 1-2 cu Galatasaray. În cantonamentul din Turcia, Dinamo a mai jucat și cu Keciorengucu, echipă din ligile inferioare, pe care a învins-o cu 4-1.

După ce au revenit în țară, alb-roșiii ar fi trebuit să joace alte patru amicale, cu Unirea Slobozia, Metaloglobus, Dunărea Călărași și Rapid. Jucătorii au refuzat însă să intre pe teren, din cauza problemelor cu banii.

Reclamă 4 / 0/3

19 iulie este data la care Dinamo va debuta în sezonul 2021-2022 al Ligii 1. „Câinii” vor juca pe teren propriu cu FC Voluntari.

Rugăminte disperată pentru suporteri

Italianul are o singură cerință pentru suporterii lui Dinamo. Bonetti a transmis din start că nu are așteptări importante de la primele meciuri la conducerea echipei și îi dorește ca jucătorii săi să nu fie criticați.

Tehnicianul ar prefera, în schimb, să fie criticat chiar el. Nu știe prea bine limba română și n-ar înțelege oricum.

„Rugămintea mea este să nu-i criticaţi pe tinerii din echipă, iar dacă vor fi nemulţumiri, criticaţi-mă mai bine pe mine, pentru că eu răspund de echipă.

Am şi avantajul că nu înţeleg limba. Sunt încrezător, ştiu că putem învinge. În fotbal nimic nu este sigur. Există o singură stradă certă, aceea a muncii”, a mai spus Bonetti.

Dario Bonetti a câştigat două trofee cu Dinamo Bucureşti, Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și