Închide meniul

Darius Olaru, prima reacţie după remiza fără goluri FCSB – CS Mioveni. Mesaj pentru Tommy Neubert: „Acum să o lase mai uşor!”. Se teme înaintea derby-ului cu CFR Cluj. „Dacă vor câştiga ei, nu mai avem şanse în play-off”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2022, 14:38 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 23:23

Reclamă
Darius Olaru, prima reacţie după remiza fără goluri FCSB – CS Mioveni. Mesaj pentru Tommy Neubert: „Acum să o lase mai uşor!. Se teme înaintea derby-ului cu CFR Cluj. „Dacă vor câştiga ei, nu mai avem şanse în play-off

Darius Olaru, prima reacţie după FCSB - CS Mioveni 0-0

AS.ro

Darius Olaru a oferit prima reacție după remiza albă din amicalul FCSB – CS Mioveni, scor 0-0, singurul disputat de vicecampioni în această iarnă. Mijlocaşul de 23 de ani este convins că doar rezultatul din  derby-ul cu CFR Cluj va conta cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a glumit când a fost întrebat de antrenamentele pe care le-a avut, după revenirea în vacanţă, cu Thomas Neubert. I-a transmis şi un mesaj acestuia la capătul disputei cu CS Mioveni.

Darius Olaru a oferit prima reacție după remiza fără goluri FCSB – CS Mioveni

(Reporter: Rezultatul vă dă puţin de gândit?) Nu! Cred că a fost un joc de pregătire cât de cât bun. Am încercat să ne facem jocul. Din păcate nu am reuşit să câştigăm, dar per total a contat că ne-am pregătit bine. Sperăm să fie victorie în primul meci.

A fost puţin greu, dar ne apropiem de prima săptămână de campionat şi acum o să o lase mai uşor (n.r. preparatorul fizic Tommy Neubert)„, a declarat Darius Olaru.

Internaţionalul român este îngrijorat înaintea duelului cu campioana României. Victoria este obligatorie, anunţă Olaru. CFR Cluj se poate distanţa la 13 puncte în cazul în care se va impune pe Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă

(Reporter: Toată presiunea e pe voi?) Se poate spune pentru că avem nevoie de victorie, dar de asta suntem aici, să facem faţă presiunii şi sperăm să câştigăm. Ne-am pregătit pentru acest meci şi sperăm să dăm totul şi să câştigăm. (Se relansează campionatul?) Cu siguranţă, dacă reuşim să câştigăm. Noi ne dorim să ne apropiem de ei.

Punctele sunt foarte importante. Dacă cumva ar câştiga ei s-ar detaşa foarte mult şi nu cred că mai avem şanse în play-off„, a mai spus mijlocaşul de la FCSB.

Mihai Stoica, nemulţumit de un jucător de la FCSB: „A primit amendă! Ne-a enervat”

Mihai Stoica a vorbit despre problemele de la echipă. Managerul general al FCSB a dezvăluit un jucător a venit gras din vacanţă. Cei de la fanatik.ro susţin că jucătorul în cauză este Andrei Miron. Acesta a primit şi o amendă din partea conducerii.

Reclamă

Avem un singur jucător care se prezintă destul de rău, suntem foarte dezamăgiți de el, dar nu spun numele. Înainte se anunța cântarul, dar eu am anunțat că nu se mai face. Dacă eu vreau să fac trei zile la rând cântarul, îl fac și dau amenzi să usture. A primit amendă și e de câteva sute de euro. Toni are dreptate, dar am discutat cu el lucrurile astea. Ne-a enervat ce s-a întâmplat, dar asta e. E vorba despre un fotbalist din lot„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:02

Antrenorul celor de la RFS se teme de doi jucători de la FCSB: „Sunt buni, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta”

9:55

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și