Închide meniul

„De două zile a simţit o durere în piept”. Mircea Rednic, dezvăluiri despre starea lui Răuţă. Antrenorul s-a speriat din cauza problemelor fotbalistului său

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 0:59

„De două zile a simţit o durere în piept. Mircea Rednic, dezvăluiri despre starea lui Răuţă. Antrenorul s-a speriat din cauza problemelor fotbalistului său

Dinamo - FCSB, LIVE TEXT

AS.ro

Mircea Rednic era marcat, la finalul meciului Dinamo – Rapid. Nu doar rezultatul partidei l-a îngrijorat pe antrenor, ci şi problemele de sănătate ale lui Alexandru Răuţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, dezvăluiri despre starea lui Răuţă

Antrenorul „câinilor” spune că a aflat abia după meci de problemele mijlocașului de 29 de ani. Rednic a rămas marcat de tragediile din fotbalul românesc, din ultimii ani. „Eu am pățit-o și cu Vrăbioru, am fost în teren, apoi cu Ekeng. Chiar am băgat o rugăciune repede. Nu l-a lovit nimeni și acum mi se spune că el, de două zile, simte o durere în piept.

El n-a spus, e un tip extraordinar, profesionist, se pregătește, bagă capul în contră. S-a văzut, în momentul când Răuță și Espinoza au ieșit, noi am pierdut lupta la mijloc”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

Clipe de panică la Dinamo – Rapid

Au fost momente de panică la derby-ul Dinamo – Rapid. Fotbalistul dinamovist, Alexandru Răuță s-a prăbușit pe teren în minutul 36, fără să fie lovit de nimeni. A fost nevoie de intervenţia medicilor. I s-a pus o mască de oxigen pe figură şi după minute bune acesta a ajuns la spital. Torje a fost unul dintre primii jucători care au ajuns lângă el.

Citește și:

„Am fost lângă el, știam că e bine, l-am văzut conștient. El a avut 3-4 acțiuni la rând și avea pulsul foarte ridicat, a amețit. Important e că el e bine acum și îl așteptăm la antrenament, să revină lânga noi, pentru că e un jucător exponențial”, a spus Torje, conform digisport.ro.

Reclamă

Şi Deian Sorescu şi Ricardo Grigore s-au speriat. „Da, cu siguranță, pentru că este colegul nostru. De când s-a întâmplat chestia aia, nu aveam în minte altceva, ne gândeam numai la el. La pauză am întrebat imediat medicul dacă e în regulă. E ceva foarte greu sa joci fără el și mai ales în situația aia”, a precizat Sorescu.

„În primă fază, nu am crezut că e grav, dar am vazut apoi că se simțea din ce în ce mai rău, am strigat la el, dar după aceea, am văzut că era în regulă. El este un jucător puternic”, a explicat Ricardo Grigore.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și