Închide meniul

„De retrogradat, tot retrogradează!” Dinamo, luată în râs pentru jucătorii aduși de Iuliu Mureșan în iarnă. „Transferă din trenuri, din tramvaie!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 11:29 / Actualizat: 21 februarie 2022, 12:30

Reclamă
„De retrogradat, tot retrogradează! Dinamo, luată în râs pentru jucătorii aduși de Iuliu Mureșan în iarnă. „Transferă din trenuri, din tramvaie!

Iuliu Mureşan este administratorul special de la Dinamo

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Fostul șef al LPF crede că echipa lui Flavius Stoican va retrograda în Liga 2 la finalul sezonului și a râs de transferurile făcute de Iuliu Mureșan în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, luată în râs pentru jucătorii aduși de Iuliu Mureșan în iarnă

„Dinamo văd că transferă din trenuri, din tramvaie! Eu îl apreciez pe Mureșan, unii îl înjură, dar încearcă și el până încheagă o echipă. De retrogradat, tot retrogradează…, dacă se duc Mediaș și Clinceni, atunci sunt foarte deștepți cei de la Dinamo fiindcă își fac echipă de baraj. Scapă anul ăsta, dar problema e ce fac la anul”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Dinamo n-a mai marcat patru goluri într-un meci din decembrie 2020, când câștiga 4-1 cu Poli Iași în Ștefan cel Mare.

În urma acestui rezultat, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament, 15 și 14, dar distanța dintre ele s-a micșorat la 6 puncte.

Cornel Dinu a făcut-o praf pe Dinamo

Cornel Dinu e de părere că Dinamo a câștigat datorită situației dramatice de la Gaz Metan și nu pentru că a avut o prestația demnă de apreciat. „Procurorul” crede că formația din Ștefan cel Mare va avea de suferit în ultimele trei partide din sezonul regulat.

Reclamă
Reclamă

„Nu trebuie să ascundă jocul slab în fața unor adversari foarte tineri, fără experiență. Singurele puncte pozitive sunt cele trei puncte adăugate la zestrea penibilă acumulată în 27 de etape, ca și faptul că a fost al doilea meci în care n-a luat gol și a legat două partide cu puncte. Prestația din teren a fost, însă, la fel de subțire ca și până acum.

N-am văzut nicio îmbunătățire a concepției de joc la Dinamo, nicio urmă de premeditare a unor trasee muncite la antrenamente, a unor combinații între jucători care știu unde să paseze pe poziții viitoare ale coechipierilor”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

În runda următoare, Dinamo are meci cu Rapid, echipă care încă speră să prindă calificarea în play-off pe ultima sută de metri.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și