Închide meniul

Dennis Man a vorbit pentru prima dată despre transferul în Anglia! Cea mai mare dorinţă a jucătorului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 iulie 2020, 19:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Dennis Man a vorbit pentru prima dată despre transferul în Anglia! Cea mai mare dorinţă a jucătorului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, în tricoul FCSB

Dorit în Premier League, Man rămâne cu picioarele pe pământ şi este convins că dacă va ajunge în Anglia va avea nevoie de o perioadă de acomodare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mă gândesc acum. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine la club. Am citit şi eu prin presă, dar eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. 

Eu vreau să mă pregătesc cât mai bine, să-mi ajut colegii şi, dacă mă va ţine Dumnezeu sănătos, şi mă voi transfera, cu atât mai bine. 

Orice jucător din România are nevoie de un timp de acomodare, în orice campionat va merge", a declarat Dennis Man la finalul meciului cu Dinamo. 

În altă ordine de idei, Becali a venit cu o variantă fantezistăsă dea "tripleta de aur", formată din Man, Tănase şi Coman, la pachet în Anglia.

Reclamă

Dennis Man: "Un trofeu ar salva sezonul"

FCSB s-a calificat în finala Cupei, după ce a trecut cu 4-0 la general de Dinamo. Man şi colegii săi îşi doresc enorm să câştige trofeul, pentru a salva sezonul.

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. Ştiam că dacă le vom permite să marcheze prindeau moral şi ne puteau pune probleme. 

A părut un meci mai greu, puţine ocazii, dar important este că ne-am calificat mai departe. 

Reclamă 4 / 0/3

Ne dorim să câştigăm finala. Vom da totul să câştigăm trofeul, pentru a salva sezonul", susţine Dennis Man.

Dennis Man: "Îl respectăm pe Vintilă"

Dennis Man a vorbit şi despre situaţia lui Bogdan Vintilă, pe care Becali a decis să-l schimbe. În locul său va fi Mihai Pintilii, conform finanţatorului de la FCSB.

"Noi îl respectăm şi vom fi alături de el, atâta timp cât va fi aici, pentru că şi el este alături de noi, ne încurajază", a mai spus Man.

Recomandări
  • FCSB s-a calificat în finala Cupei României
  • Dennis Man poate ajunge în Anglia
  • 21 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și