Închide meniul

Dennis Man poate reuşi un transfer URIAŞ. Atacantul de la FCSB este dorit la Torino. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2020, 15:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Dennis Man poate reuşi un transfer URIAŞ. Atacantul de la FCSB este dorit la Torino. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar putea ajunge la Torino

Anunţul a fost făcut chiar de Gazzetta dello Sport. Rămâne de văzut dacă "taurii" sunt dispuşi să plătească cele 10 milioane de euro cerute de patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe lista de transferuri ale lui Torino

Jurnaliştii italieni anunţă că noul antrenor al grupării din Serie A, Marco Giampaolo, are în vizor doi atancanţi. Este vorba de Dennis Man şi de Gianluca Scamacca, jucătorul împrumutat de Sassuolo la Ascoli. 

"10 milioane pentru Man? Fără probleme. Dennis Man, dacă se năştea în altă ţară, cu siguranţă valora mult, foarte mult, dar în momentul ăsta eu cred că România îşi permite să vândă cu 10 milioane", a declarat, luni, Anamaria Prodan.

Man a fost dorit cu insistenţă şi de Norwich, dar englezii s-au retras din cursă după ce Gigi Becali nu a fost dispus să reducă din preţul cerut. De internaţionalul de tineret s-au mai interesat AS Monaco, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo.

Dennis are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conforma Transfermarkt. Este la FCSB din 2016, când a fost cumpărat de la UTA Arad cu 500.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și