Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, primul gol la Parma în noul sezon! Cum a marcat mijlocașul român în prima etapă din Serie B. „Cruciații” au ratat victoria dramatic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 august 2021, 22:45

Dennis Man, primul gol la Parma în noul sezon! Cum a marcat mijlocașul român în prima etapă din Serie B. „Cruciații au ratat victoria dramatic

Dennis Man, primul gol la Parma

profimediaimages

Update 23.30: S-a terminat meciul Parmei cu Frosinone. După ce românul a marcat pentru 2-1, „cruciații” au încasat gol în minutul 86, la numai câteva minute după Man părăsise terenul. Scorul final a fost 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost titular în meciul Parmei de la Frosinone. Românul a ieșit la rampă după pauză, când și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Dennis Man, primul gol la Parma în noul sezon

În minutul 52, românul a fructificat o incursiune a colegului Brunetta. Singur cu portarula advers, Man a finalizat cu sânge rece, lobându-l pe portarul advers.

A fost primul gol pentru Dennis Man în noul sezon. El este omul în care fanii Parmei își pun cele mai mari speranțe pentru promovarea în Serie A. În sezonul precedent, românul a marcat 2 goluri şi a dat o pasă de gol în 14 meciuri.

Dennis Man a jucat și în primul meci al Parmei din noua stagiune. A rezistat 60 de minute pe teren în eșecul cu Lecce din prima rundă din Cupa Italiei, scor 1-3.

Accidentat, Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul „cruciaților”, nu a jucat pentru Parma în primele două meciuri din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man speră că Tavi Popescu îi va spulbera recordul

Dennis Man speră a plecat de la FCSB la Parma în schimbul a 13 milioane de euro. A fost cea mai mare sumă primită vreodată de un club din România pentru un jucător.

Man îi prevede un viitor strălucit puştiului care îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali, Octavian Popescu. A dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că şi-ar dori ca patronul vicecampioanei din Liga 1 să dea un nou „tun” financiar.

(Reporter: Ai intrat în istoria României) Este un sentiment plăcut. Mă bucur foarte mult, vedem următorul jucător care va pleca. Doamne ajută să mă depăşească Tavi Popescu, nu am niciun fel de problemă.

Eu îl cunosc pe Tavi şi ştiu că este un copil foarte talentat şi îmi doresc ca toţi jucătorii din România să ajungă la un nivel cât mai mare!„, a declarat Dennis Man pentru AS.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și