Închide meniul

Dinamo a rezolvat primul transfer după ce a scăpat de datorii! Un fundaș cu 93 de meciuri în La Liga vine să-i salveze pe "câini" de la retrogradare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 15:32

Dinamo a rezolvat primul transfer după ce a scăpat de datorii! Un fundaș cu 93 de meciuri în La Liga vine să-i salveze pe "câini" de la retrogradare

Hepta

Dinamo, transfer pentru salvare

Dinamo speră în continuare la salvare. După ce suporterii au scăpat clubul de datorii și au obținut licența pentru Liga 1, "câinii" se concentrează acum la partea sportivă. Ca să scape de retrogradare, Gigi Mulțescu își betonează apărarea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Albentosa este alesul dinamoviștilor, anunță GSP. Acesta vine liber de contract să resusciteze una dintre cele mai slabe defensive din Liga 1: 37 de goluri a încasat Dinamo, în 28 de etape.

Dinamo l-a transferat pe Raul Albentosa

Raul Albentosa era fără echipă din aprilie 2020. Ultima oară a jucat în Bulgaria, la CSKA Sofia. Spaniolul are 1,92 metri înălțime și un CV de invidiat.

Albentosa are 93 de jocuri în La Liga. Printre echipele unde a jucat se numără Elche, Deportivo La Coruna, Malaga, Eibar sau Cadiz. A avut și o scurtă experiența în Anglia, la Derby County.

Albentosa valora 3,5 milioane de euro în iulie 2016. În prezent, prețul său pe Transfermarkt a scăzut la 600.000 de euro. Apărătorul de 32 de ani n-are niciun meci disputat de aproape 1 an și jumătate!

Reclamă

Ultima lui partidă a fost pe 5 decembrie 2019, un duel din campionatul Bulgariei alături de CSKA Sofia. De atunci și până în prezent, Albentosa s-a antrenat individual sau cu echipe de amatori. 

Dinamo, încă un sezon dezamăgitor

Înaintea reluării Ligii 1 după pauza internațională, Dinamo este abia pe locul 14. Doar Poli Iași și Hermannstadt stau mai rău decât formația din Ștefan cel Mare.

"Câinii" n-au mai câștigat în campionat de pe 31 ianuarie, 1-0 în deplasare la UTA Urad. De atunci, Dinamo a pierdut 6 din cele 8 partide disputate ulterior.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea etapă, echipa lui Gigi Mulțescu va juca pe terenul campioanei CFR Cluj. Partida este programată luni, 5 aprilie, de la 20:30 și va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și