Închide meniul

Dinamo – Academica Clinceni 3-1 | „Câinii” câştigă şi pe „stomacul gol”. Dario Bonetti ţine cu dinţii de Deian Sorescu. „Nu suntem aici să facem petrecere”. Cum arată clasamentul Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2021, 0:23

Dinamo – Academica Clinceni 3-1 | „Câinii câştigă şi pe „stomacul gol. Dario Bonetti ţine cu dinţii de Deian Sorescu. „Nu suntem aici să facem petrecere. Cum arată clasamentul Ligii 1

Dario Bonetti, după Dinamo - Academica Clinceni 3-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Dinamo – Academica Clinceni 3-1
  • Ce  a declarat Dario Bonetti după meci

„Câinii” au fost conduşi pe tabelă, dar au revenit uluitor cu ajutorul „dublei” lui Deian Sorescu. Au câştigat pe „stomacul gol”, dată fiind situaţia financiară cu care se confruntă gruparea din Ştefan cel Mare. Clubul este în insolvenţă şi sunt mari probleme cu banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Academica Clinceni 3-1. Dario Bonetti: „Victoria le-o dedicăm fanilor”

A fost un meci de calitate. Cheia succesului este calitatea jucătorilor. Ei încep să înţeleagă şi să joace ca o echipă. Trebuie să nu aibă complexe, mai ales dată fiind situaţia în care suntem.

Trebuie să muncim meci de meci. Sunt încrezător că putem să ne îmbunătăţim condiţia fizică şi jocul. Nu trebuie să ne gândim la altceva. Trebuie să jucăm fotbal, nu contează unde dormim sau să facem petrecere. Victoria le-o dedicăm fanilor. Sunt foarte fericit pentru jucători„, a declarat Dario Bonetti la finalul partidei.

Reclamă

Deian Sorescu a ajuns la cinci goluri înscrise în trei meciuri şi este golgheterul Ligii 1. Căpitanul lui Dinamo s-a revoltat după meci şi a dezvăluit că, spre deosebire de câţiva colegi de-ai lui, el nu a primit niciun ban până acum. Speră să se transfere cât mai repede, iar vestea nu este deloc pe placul lui Bonetti.

Avem 2-3 jucători cu experienţă, unul dintre ei este Sorescu. El poate face diferenţa, poate juca pe mai multe poziţii. Dacă rămâne cu noi va fi foarte foarte bine, dar este pregătit să joace într-un campionat puternic„, a precizat antrenorul italian.

Reclamă

Cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape

Dinamo are deja două victorii în această ediţie de campionat. Le-a învins pe FC Voluntari (3-2) şi pe Academica Clinceni (3-1). Alb-roşiii sunt pe loc de play-off.

Mai mult, „câinii” sunt peste FCSB în clasament. Sunt depăşiţi numai de liderul CFR Cluj, Rapid şi FC Botoşani.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape
Cum arată clasamentul Ligii 1 după primele trei etape

Academica Clinceni este singura echipă fără victorie. Trupa lui Ilie Poenaru a înscris 2 goluri şi a încasat 7.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”