Închide meniul

Dinamo – Chindia 1-0 | Final dramatic de meci! Matiş a fost lovit cu cotul de Iliev. Haţegan a dat penalty, însă Daniel Popa a ratat

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 22:30

Dinamo – Chindia 1-0 | Final dramatic de meci! Matiş a fost lovit cu cotul de Iliev. Haţegan a dat penalty, însă Daniel Popa a ratat

Daniel Popa a ratat un penalty în partida cu Chindia

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Final dramatic în Dinamo – Chindia

Iniţial, ambulanţa a intrat pe teren, însă Matiş a putut ieşi pe propriile picioare de pe teren. Mai mult, Matiş a revenit pe gazon şi a ratat o ocazie uriaşă de a egala, chiar în prleungirile partidei. Ovidiu Haţegan a acordat penalty pentru Chindia, după ce asistentul i-a atras atenţia, însă Daniel Popa a ratat de la punctul cu var. Atacantul dâmboviţenilor a tras tare, pe mijlocul porţii, însă mingea a zguduit transversala porţii lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, Dinamo a obţinut prima victorie în Liga 1, după o serie de 15 meciuri fără victorie în campionat. În urma acestui rezultat, Dinamo a părăsit ultimul loc şi a trecut peste Clinceni. Carp a fost eroul lui Mircea Rednic şi a adus prima victorie a lui Mircea Rednic, de la revenire.

Citește și:

S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Mircea Rednic, care a bifat astfel prima victorie în Liga 1 după patru luni. În acest interval, „câinii” au adunat 15 meciuri consecutive fără succes. Dinamo a urcat pe locul 15 în Liga 1, în timp ce Chindia a rămas pe poziția a 11-a.

Reclamă

Dinamo – Chindia 1-0 | Victorie uriaşă pentru echipa lui Mircea Rednic

„Câinii” au bifat prima victorie în Liga 1 după 15 meciuri fără succes. Echipa lui Mircea Rednic a scăpat ca prin urechile acului la ocaziile ratate de oaspeți. Dinamo a câștigat cu noroc meciul cu Chindia Târgoviște. Oaspeții au avut câteva șanse importante în prima repriză, dar, în partea a doua, elevii lui Emil Săndoi au ratat ocazii uriașe.

Daniel Popa i-a furat mingea portughezului Pinto, care a vrut să paseze și s-a încurcat singur, dar, față în față cu Iliev, Popa a șutat în bară. Câteva minute mai tăziu, Dinamo a marcat prin Cătălin Carp, după o minge ajunsă cu noroc la el, în interiorul careului. A fost una dintre puținele faze pe care echipa lui Rednic le-a avut la poarta Chindiei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo