Închide meniul

Dinamo – FC Argeş 0-2! „M-aş sacrifica pentru club!” Reacţia lui Deian Sorescu când a fost întrebat de oferta de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2021, 20:48

Dinamo – FC Argeş 0-2! „M-aş sacrifica pentru club! Reacţia lui Deian Sorescu când a fost întrebat de oferta de la FCSB

Deian Sorescu a fost vândut de Dinamo

Deian Sorescu a spus că nu a vorbit nimeni cu el despre oferta de la FCSB. Totuşi, căpitanul FCSB nu a exclus cu fermitate această posibilitatea, precizând că s-ar sacrifica pentru binele lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Deian Sorescu când a fost întrebat de oferta de la FCSB

Nu vreau să vorbesc despre un transfer, momentan sunt la Dinamo. Vă rog să vorbiți cu conducerea, eu nu știu nimic despre oferta de la FCSB. Cu mine n-a discutat absolut nimeni nimic. M-aș sacrifica pentru club, cu banii aduși pe mine s-ar da drumul la transferuri, vor veni jucători într-un număr mai mare pentru a scăpa echipa de unde este”, a spus Deian Sorescu după Dinamo – FC Argeş 0-2.

Mihai Stoica, detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu

Mihai Stoica a dat detalii despre oferta făcută lui Dinamo pentru Deian Sorescu. Oficialul lui FCSB a recunoscut că a insistat pentru transferul golgheterului marii rivale.

Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că roş-albaştrii nu au acceptat să primească 700.000 de euro în schimbul jucătorului de 23 de ani care a marcat 5 goluri în primele 6 etape din Liga 1. Refuzul „câinilor” de a-l vinde pe Sorescu l-a luat prin surprindere pe oficialul lui FCSB. Acesta nu îşi explică decizia luată de dinamovişti, mai ales că clubul este în procedură de insolvenţă.

Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Sorescu. Oferta este de 700.000 plus TVA, plătibili într-o singură tranşă. Oferta a fost respinsă, probabil că cei de la Dinamo, aflaţi în insolvenţă, au oferte mai bune. Altfel nu se poate explica de ce a fost oferta noastră refuzată.

Reclamă

Bănuiesc că, pentru a ieşi clubul din insolvenţă, trebuie acceptate cele mai bune oferte. Atât putem noi oferi, cred că subiectul este terminat„, a declarat managerul general al lui FCSB pentru pagina de Facebook a clubului.

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, cei din DDB au refuzat oferta şi i-au transmis patronului FCSB că Deian Sorescu costă 1.400.000 de euro. Aceasta este cota de piaţă pe care o are căpitanul lui Dinamo şi pe Transfermarkt.

Există ofertă şi de la FCSB. Şi de afară mai sunt ceva discuţii, dar să vedem. Eu nu aş vrea să îi dau drumul. Daca pleaca şi Dejan ar fi dezastru pentru club. În general, nu comentez sumele, dar este ceva pe aproape. Are o hârtie care a fost semnată înainte de intrarea în insolvenţă şi nu mai e valabilă. E normal ca jucătorul cel mai bun să aibă oferte. Dacă ne-am despărţi de el, ar fi pe o sumă mult mai mare„, a spus Iuliu Mureşan.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și