Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0 | Mircea Rednic şi-a luat atacanţii la ţintă. „Avem nevoie de o poartă mobilă, 10 ocazii şi adversarii să joace fără portar”. Cu câţi bani a ajutat echipa!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2021, 23:27

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0 | Mircea Rednic şi-a luat atacanţii la ţintă. „Avem nevoie de o poartă mobilă, 10 ocazii şi adversarii să joace fără portar. Cu câţi bani a ajutat echipa!

Mircea Rednic a reacţionat după remiza dintre Dinamo şi FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0
  • Ce a declarat Mircea Rednic după un nou meci fără victorie pe banca lui Dinamo

„Puriul” nu mai ştie cum să o scoată pe Dinamo din criză. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare i-a criticat pe atacanţii din lot. A avut şi un motiv de bucurie. Pentru prima dată în acest sezon, „câinii” au scăpat fără gol primit în cele 90 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, prima reacţie după Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0

Rezultat nefast, dar totuşi am luat un punct. Cred că e singurul meci de sezonul ăsta când nu am luat gol. A fost un meci deschis, cred că noi am avut ocazii mai multe. Din moment ce portarul lor a fost omul meciului, asta spune multe. Cred că meritam să câştigăm, dar trebuie să o bagi în poartă. Nouă ne trebuie 10 ocazii şi fără portar şi o poartă mobilă, care să se ducă stânga-dreapta.

Păcat că nu am câştigat şi cred că astăzi meritam. Nu a fost uşor pentru că am întâlnit o echipă agresivă. Te doare, normal, nu ai cum să fii ca antrenor mulţumit. La noi au marcat Deian Sorescu şi Torje, nu mi se pare normal. Atacanţii noştri nu au fost productivi. Lucrăm zi de zi la antrenamente şi normal că sunt supărat. Noi câte ocazii trebuie să avem ca să dăm un gol? Trebuie să fie mult mai responsabili. E multă presiune şi pe ei, şi pe mine, probabil şi de asta apar multe greşeli în joc.

Reclamă

Eu sunt ferm convins că ar fi o descătuşare. O să vină suporterii… avem nevoie de sprijinul lor pentru că este o situaţie mai delicată. Dacă am ajuns să ne bucurăm că nu am luat gol… înainte asta era ceva normal„, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei din Liga 1.

Citește și:

Rednic a ajuns să fie criticat chiar şi de fanii din DDB şi ameninţat că ar putea fi înlocuit cu Dusan Uhrin. Tehnicianul „câinilor” le-a amintit că deja a ajutat clubul cu bani pentru a putea ieşi din impas.

Reclamă

Sunt zvonuri. Ştiţi voi că l-a sunat cineva pe Uhrin. Nu are rost să comentăm zvonurile. Eu când am avut discuţia cu domnul Badea deja se ştia. Nu întotdeauna am avut contract de ăsta. Am venit la Dinamo să câştig bani? Am venit să ajut echipa. Nici nu m-am aşezat bine şi am dat 20.000 de euro„, a mai spus Mircea Rednic.

Dinamo are cea mai slabă defensivă, cu 38 de goluri primite în 17 partide. „Câinii” speră să încheie seria de 14 meciuri fără victorie şi îşi pun toate speranţele în următorul duel. Vor întâlni singura echipă care are mai puţine puncte în clasament, „lanterna roşie” Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă