Închide meniul

Dinamo – FCSB | 3 jucători, OUT de la Dinamo, înainte de marele derby. Anunțul făcut de Iuliu Mureșan

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 9:25

Reclamă
Dinamo – FCSB | 3 jucători, OUT de la Dinamo, înainte de marele derby. Anunțul făcut de Iuliu Mureșan

Dinamo - FCSB | 3 jucători, OUT de la Dinamo, înainte de marele derby

Hepta

Este adevărat, am reziliat contractul cu Nica. A fost o despărţire amiabilă. Mi-a spus că ar avea ceva din străinătate, însă nu am intrat în detalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Nunic lucrurile sunt în regulă, însă impresarul lui Nikos (n.r. – Kainourgios) ne-a transmis la ultimele discuţii că încearcă să îşi găsească echipă şi dacă o va face, reziliază contractul”, a spus Mureșan, citat de fanatik.ro.

Dinamo – FCSB | Dinamo a mai dat afară trei jucători

Nica s-a întors în Ștefan cel mare în vara lui 2021, dar nu a adunat decât 66 de minute, într-un meci de Cupă, cu FC Argeș. Nunic nu a marcat niciun gol în cele 5 meciuri disputate în Liga 1, iar Kainourgios a strâns 7 partide în Liga 1, fără să impresioneze.

Andre Pinto, Petar Gluhakovic, Mihai Neicuțescu, Michel Espinosa și Tomas Vestenicky sunt ceilalți jucători care au plecat de la Dinamo. Deian Sorescu a plecat și el la Rakow.

Dinamo – FCSB | Strigăt de disperare al lui Steliano Filip

Steliano Filip e disperat să plece de la Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani este cu moralul la pământ și anunță că îi este imposibil să o mai ajute pe gruparea din Ștefan cel Mare. A avut un mesaj cutremurător atât pentru conducătorii penultimei clasate din Liga 1, cât și pentru suporteri.

Reclamă
Reclamă 4

Fotbalistul care are 7 selecții în naționala României este în stare să aducă și bani de acasă pentru a fi lăsat liber de contract. Steliano are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre cei mai bine plătiți de la Dinamo. Iuliu Mureșan așteaptă o sumă de transfer de la orice echipă care este interesată să semneze cu fundașul care a jucat în 13 meciuri din acest sezon.

„Eu nu mai știu la ce să renunț, că sunt ultimele două luni în care ar trebui să mă plătească pentru a fi la zi. Ei să înțeleagă că nu mai pot! Dar dacă nu înțeleg, nicio problemă, eu oricum cel puțin până în vară clar nu am să joc.

Acum nu sunt dispuși să plătească cei din Ungaria și mi se pare normal. Era și o chestie de bun simț… am venit liber, să plec liber. Nu cred că o să mă mai ia în vară fără să joc și atunci trebuie să stau și din vară pentru că mai am un an de contract„, a declarat Steliano Filip în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Steliano Filip: „Nu puteam să ajut în Dinamo – FCSB”

Fundașul lui Dinamo anunță că și-ar fi dorit să joace în Derby de România, dar este sigur că nu avea cum să îi mai ajute pe „câini”. În meciul tur a fost eliminat în minutul 37, iar FCSB a profitat și a obținut un succes istoric, scor 6-0.

„Eu am o problemă la gambă, dar mă duc la program. Sunt mereu cu echipa. Ca și fotbalist, când te apuci de fotbal îți dorești să joci într-un derby. Mi-aș fi dorit, mi-am dorit mereu (n.r. să joace), dar aici nu e vorba de orgoliu. Nu puteam să-i ajut!„, a precizat Steliano.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și