Închide meniul

Dinamo – FCSB | Lovitură pentru echipa din Ştefan cel Mare înaintea Derby-ului de România! Mircea Rednic şi-a cerut toţi banii: „L-am demis conform unei clauze”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 ianuarie 2022, 16:45

Dinamo – FCSB | Lovitură pentru echipa din Ştefan cel Mare înaintea Derby-ului de România! Mircea Rednic şi-a cerut toţi banii: „L-am demis conform unei clauze

Mircea Rednic îşi cere banii de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo are din nou probleme. De această dată, totul a devenit public chiar înaintea Derby-ului de România, Dinamo – FCSB. Fostul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare, Mircea Rednic, a trimis hârtie oficială la club. Îşi vrea toţi banii pe care ar fi trebuit să îi încaseze, până la finalul contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru echipa din Ştefan cel Mare înaintea Derby-ului de România

Mircea Rednic spune că a investit la Dinamo aproximativ 20.000 de euro vrea să primească salariile pe care le-ar fi încasat până la finalul contractului. A trimis notificare la club, dar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”, e convins că antrenorul nu va avea câştig de cauză. „Eu nu am mai discutat cu domnul Mircea Rednic. Dar am înțeles că ne-a trimis o hârtie oficială la club prin care ne solicită să îi dăm banii până la sfârșitul contractului. Dar noi considerăm că nu trebuie să facem așa ceva, deoarece l-am demis conform unei clauze din contract.

Și nimeni nu te poate ține o veșnicie în funcție dacă nu ai rezultate. Credeți-mă că sunt un om cu mare experiență și nu riscam să bag clubul într-un litigiu aiurea cu domnul Mircea Rednic, dacă noi nu eram acoperiți de contract. Aveam să îi plătim domnului Rednic doar banii aferenți salariului dânsului pe luna noiembrie, atât. Avea și dânsul o clauză în favoarea sa, dar nu s-a mai putut folosi de ea deoarece nu și-a îndeplinit obiectivele. Acum nu știu dacă dânsul ne-a reclamat și la Comisii. Nouă nu ne-a venit până acum nicio astfel de chemare la judecată”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform prosport.ro.

Citește și:

Rednic avea un salariu lunar de 8.000 de euro. Astfel, antrenorul cere ca Dinamo să-i achite 48.000 de euro. Totul se întâmplă cu mai puţin de două zile înaintea Derby-ului de România, Dinamo – FCSB, care se va juca pe arena din Ştefan cel Mare duminică, de la ora 20.00.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și