Închide meniul

Dinamo – UTA 1-1 | Dusan Uhrin, la capătul puterilor. „O catastrofă! Avem o mulțime de probleme!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 23:33

Dinamo – UTA 1-1 | Dusan Uhrin, la capătul puterilor. „O catastrofă! Avem o mulțime de probleme!

Dusan Uhrin speră să o salveze pe Dinamo la baraj

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pentru Dinamo / Hepta

Dinamo – UTA 1-1 | Dusan Uhrin a catalogat drept „catastrofal” sezonul făcut de formația dinamovistă. Antrenorul din Ștefan cel Mare a ajuns la căpătul puterilor înaintea duelurilor decisive de la baraj. Tehnicianul nu are preferințe în privința adversarului de la meciurile „supraviețuirii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme.

Dinamo – UTA 1-1 | Dusan Uhrin a anunțat apocalipsa în Ștefan cel Mare

Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme.

Nu am vorbit cu nimeni până acum despe asta (n.r.: referitor la bani). Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă.

Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic.

Reclamă

Voi urmări echipa la antrenamente săptămâna viitoare și voi face primul ’11’ cu două zile înainte de meci. Nu am o favorită pentru baraj pentru că ambele echipe sunt bune. Voi aștepta.

Sper să fim pregătiți să batem oricare dintre cele două echipe. Suntem pregătiți să ținem echipa în prima ligă. Dar șansele sunt de 50-50. Este foarte important să fim pregătiți în următoarele săptămâni și vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Dusan Uhrin, după meci, conform digisport.ro. 

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14, în timp ce UTA încheie sezonul pe poziția a 11-a. Retrogradează direct în eşalonul secund echipele de pe locurile 15 şi 16. Locurile 14 şi 13 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, locul 3 din play-off va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 7 si 8 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Dinamo – UTA 1-1 | Gabi Torje: „Toată rușinea se poate spăla la baraj!”

Atacantul dinamovist speră ca formația din Ștefan cel Mare să spele rușinea unui sezon ratat la barajul de supraviețuire.

„Trebuie să ieșim cu capul sus după baraj. Va fi nevoie de toată lumea la baraj. Important este meciul de baraj acum. Nu mai contează nimic, trebuie să fim concentrați 100% și să arătăm ca o echipă care merită să rămână în prima ligă. A fost un sezon foarte prost.

Nu poate fi caracterizat ca un sezon bun. Se poate redresa, toată rușinea se poate spăla în ultimele două meciuri de baraj. Nu trebuie să ne sperie nimic”, a spus și Torje, după meci.

Alexandru Răuță: „Nu avem voie să pierdem barajul!”

„Cred că am fi meritat mai mult astăzi. UTA a dat gol la primul șut pe poartă, noi am avut 3-4 oportunități mari de a marca în prima repriză. Ne gândim la baraj, până la urmă jucăm soarta clubului, soarta noastră. Știm că ne așteaptă o dublă grea.

Este cel mai greu moment pentru acest club, dacă mergem la baraj. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Cred că nu vom avea probleme în dublă manșă, dacă vom fi toți 100% din punct de vedere fizic. Nu contează cu cine jucăm la baraj.

Suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem barajul. Da, se joacă și viitorul clubului, dacă vom retrograda va fi foarte greu să mai continue clubul. Dar știu ce putere avem și nu cred că merităm locul de baraj”, a spus și Răuță, după meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și