Închide meniul
EXCLUSIV

Dinamo l-a ofertat pe Gabi Tamaș după plecarea de la Petrolul: „Ne-ar fi ajutat! Nu e ușor să găsești lideri!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2023, 21:18

Dinamo l-a ofertat pe Gabi Tamaș după plecarea de la Petrolul: „Ne-ar fi ajutat! Nu e ușor să găsești lideri!

Gabi Tamaş

Gabi Tamaș, la o petrecere / Hepta

  • Dinamo l-a ofertat pe Gabi Tamaș după plecarea de la Petrolul

Dinamo l-a ofertat pe Gabi Tamaș după plecarea veteranului de 39 de ani de la Petrolul. Dezvăluirea a fost făcut chiar de antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș s-a despărțit în toamnă de Petrolul, din cauza problemelor financiare ale formației ploieștene, și a semnat cu Concordia Chiajna. Și Dinamo l-a vrut pe Tamaș, însă „câinii” nu l-au putut convinge să semneze.

Dinamo l-a ofertat pe Gabi Tamaș după plecarea de la Petrolul

„Gabi Tamaș, dincolo de a fi un bun jucător, este un lider. Nu este ușor să transferi lideri, nu e ușor să mai găsești lideri în acest moment. Din perspectiva asta, Gabi sigur ne-ar fi ajutat, dar Chiajna este un club unde există o mare stabilitate, are condiții foarte bune de pregătire.

Reclamă

Din punct de vedere financiar, întotdeauna lucrurile au stat în regulă acolo și îi felicit pentru transferul lui Tamaș. Adversarele noastre se miscă, dar noi încercăm să fim cât mai omogeni, să fim cât mai uniți în momentul de față”, a spus Ovidiu Burcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Concordia are nevoie de victorii pe linie în ultimele trei etape pentru a spera la un loc în play-off.

Reclamă

Gabriel Tamaş va avea un salariu uriaş la Chiajna. Fundaşul de 39 de ani va câştiga 8.000 de euro pe lună, scrie prosport.ro. Aceasta este o sumă uriaşă pentru nivelul Ligii a 2-a.

Gabi Tamaș: „La Chiajna se dau banii la zi!”

Am avut mai multe discuții, câteva clare, câteva doar discuții. Am ales Concordia Chiajna pentru că am vrut să aleg, de când am revenit în țară am vrut să merg și eu la normalitate. Normalitatea reprezentând banii la zi, adică ceea ce se discută cu președinții sau managerii, patronii. Să-i avem și noi la zi, că de asta suntem plătiți, nu? Să jucăm fotbal și să câștigăm banii la zi ca în orice fabrică. 

Am ales Concordia pentru că m-am interesat și am urmărit parcursul echipei, păcat că se chinuie de ceva timp să promoveze și nu au reușit. Aflând de la jucători și de la alți oameni din fotbal că totul este roz pe românește, adică sunt plătiți jucătorii la zi, păcat că nu au rezultate ca să promoveze”, a spus Gabriel Tamaş la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au decurs negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna

Negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna au fost extrem de rapide. Preşedintele grupării din Liga 2 a oferit detalii despre transferul momentului în fotbalul românesc. Tamaş a semnat cu echipa din Chiajna, după cum AS.ro a anunţat în exclusivitate.

Într-un interviu pentru AntenaSport, Cristi Tănase a recunoscut că nu a avut probleme în a-l convinge pe Tamaş.

Este un jucător în care ne punem speranţe că ne va ajuta. Profilul lui sportiv şi cel de lider ne trebuia de ceva timp la Chiajna. Sperăm să avem succes împreună.

A fost foarte simplu, astăzi ne-am şi văzut şi am şi semnat. E un tip dintr-o bucată. A semnat un contract până la vară, urmând ca în vară să discutăm în funcţie de unde ne vom afla şi noi.

Ne cunoaştem de mai mult timp, dar una este partea profesională şi alta e partea personală. Nu mă interesează ce discuţii au fost în trecut. Fiecare îşi gestionează viaţa cum vrea, dar sunt convins că ne vom ajuta reciproc.

Mai avem nevoie de vreo 3 posturi să le dublăm şi sperăm să facem alegerile potrivite„, a declarat Cristi Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă