Închide meniul
EXCLUSIV

Cum au decurs negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna: „E un tip dintr-o bucată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 13:09

Cum au decurs negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna: „E un tip dintr-o bucată!

Cum au decurs negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna

Gabi Tamaş a semnat cu Concordia Chiajna / Facebook

Negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna au fost extrem de rapide. Preşedintele grupării din Liga 2 a oferit detalii despre transferul momentului în fotbalul românesc. Tamaş a semnat cu echipa din Chiajna, după cum AS.ro a anunţat în exclusivitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după despărţirea cu „scântei” de Petrolul, Tamaş a acceptat să parafeze un contract valabil până în vară cu ocupanta locului 9 din liga secundă. Concordia are nevoie de victorii pe linie în ultimele trei etape pentru a spera la un loc în play-off.

Ce s-a întâmplat la negocierile dintre Gabi Tamaş şi şefii Concordiei Chiajna

Într-un interviu pentru AntenaSport, Cristi Tănase a recunoscut că nu a avut probleme în a-l convinge pe Tamaş.

Este un jucător în care ne punem speranţe că ne va ajuta. Profilul lui sportiv şi cel de lider ne trebuia de ceva timp la Chiajna. Sperăm să avem succes împreună.

A fost foarte simplu, astăzi ne-am şi văzut şi am şi semnat. E un tip dintr-o bucată. A semnat un contract până la vară, urmând ca în vară să discutăm în funcţie de unde ne vom afla şi noi.

Reclamă

Ne cunoaştem de mai mult timp, dar una este partea profesională şi alta e partea personală. Nu mă interesează ce discuţii au fost în trecut. Fiecare îşi gestionează viaţa cum vrea, dar sunt convins că ne vom ajuta reciproc.

Mai avem nevoie de vreo 3 posturi să le dublăm şi sperăm să facem alegerile potrivite„, a declarat Cristi Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Tamaş a mai avut oferte de la trei echipe din Liga 1: FC Voluntari, FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni. Din Liga 2 a fost dorit şi de Dan Alexa la FC Braşov.

Reclamă 4 / 0/3

Concordia Chiajna se află la 3 puncte în spatele zonei play-off-ului din liga a 2-a, cu 3 etape rămase din sezonul regulat. Ilfovenii vor da piept cu Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia Timișoara (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică au purtat negocieri cu aceeaşi echipă

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică puteau semna cu aceeaşi echipă din Liga 1! Cei doi au fost doriţi cu insitenţă la echipa de pe ultimul loc, Mioveni!

Tamaş a fost în această iarnă pe „radarul” celor de la Voluntari. Chiar Liviu Ciobotariu a anunţat că fundaşul poartă negocieri cu oficialii trupei ilfovene, însă se pare că discuţiile nu s-au concretizat.

Gabi Tamaş şi Nicolae Dică erau doriţi la Mioveni, a anunţat prosport.ro. Trupa argeşeană luptă pentru rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc, şi caută să se întărească în actuala pauză competiţională.

Aflata pe ultimul loc în Liga 1, Mioveni este pregătită de Marius Stoica, după plecarea lui Flavius Stoican. Nicolae Dică ar reprezenta o lovitură dată de trupa argeşeană în această iarnă, tehnicianul pregătind-o ultima dată pe FCSB. Antrenorul s-a desărţit de roş-albaştrii la sfârşitul lunii noiembrie, după ce a demisionat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și