Închide meniul

Dinamo – Rapid | „Trebuie să ne ridicăm”. Deian Sorescu, dezamăgit după Derby. Ce le-a transmis fanilor după noile restricţii

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 octombrie 2021, 23:10

Dinamo – Rapid | „Trebuie să ne ridicăm. Deian Sorescu, dezamăgit după Derby. Ce le-a transmis fanilor după noile restricţii

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo – Rapid s-a terminat 1-1, iar agonia celor din Ştefan cel Mare continuă. Câinii au fost egalaţi în prleungiri şi rămân penultimii în Liga 1, cu doar 8 puncte în 13 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, dezamăgit după Derby

„Așa e în fotbal, trebuie să ne ridicăm si să mergem mai departe. Acum s-a terminat, mie mi-e greu să analizez, cu siguranță vom discuta la antrenament. Cel mai mult îmi doresc este să joc și să fiu sănătos. Nu contează unde joc, important e să dau randament”, a spus Sorescu la finalul meciului, conform digisport.ro.

Deian Sorescu a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Mircea Rednic, dar şi despre problemele pe care le-a avut Răuţă la finalul primei reprize. „Am discutat cu Mister, am rezolvat între bărbați. Era datoria mea să-mi cer scuze. Am făcut o greșeală, mi-o asum, nu pot să dau timpul înapoi.

Este o creștere din toate punctele de vedere. Este al doilea meci și trebuie să eliminâm greșelile pe care le facem pe final. E dureros pentru că muncim, ne zbatem și trebuie să ieșim din această situație. E dureros, noi practicăm sportul ca să le dăm oamenilor un exemplu, este păcat că nu pot participa.

Răuță e colegul nostru, de când s-a întâmplat chestia aia m-am gândit doar la el. E ceva foarte greu să-ți vezi colegul pe jos”, a mai spus Deian Sorescu.

Reclamă

Ricardo Grigore, supărat după Derby

Şi Ricardo Grigore era dezamăgit de egalul din meciul cu Rapid. Este însă bucuros că Alexandru Răuţă şi-a revenit după problemele din prima repriză care l-au dus în salvare, apoi la spital.

„Părerea mea că am făcut un joc foarte bun. Suntem dezamăgiți. Nu știu dacă i-am surprins, am încercat să punem în practică ce am făcut la antrenament. Nu știu dacă se poate antrena neșansa. Comparativ cu meciul cu UTA, nu e atât de dureros.

Ne creem mai multe ocazii, stăm bine și la faze fixe. Trebuie să luăm meci cu meci. Va veni o perioadă grea și nu ne mai așteaptă nimeni. Va fi dificil pentru că doar ce ne obișnuisem cu suporterii. Asta afectează fotbalul, ritmul de joc și toate cele. Sper să treacă această perioadă și să dăm drumul la tot. În primă fază nu m-am speriat, dar am văzut că se simțea din ce în ce mai rău. Mă bucur totuși că și-a revenit, este un om puternic”, a spus Ricardo Grigore la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și