Închide meniul

Dinamo, salvată din nou de suporteri! DDB a plătit datoriile pentru baza de la Săftica. Anunțul oficial

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2021, 13:41

Dinamo, salvată din nou de suporteri! DDB a plătit datoriile pentru baza de la Săftica. Anunțul oficial

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dinamo va păstra baza de pregătire de la Săftica

  • Dinamo risca să piardă baza de la Săftica
  • DDB a achitat datoriile

Deși inițial s-a scris că Dinamo are o datorie de 35.000 de euro către ANAF, DDB a anunțat că suma a fost, de fapt, mult mai mare. Dacă datoriile nu erau achitate, baza sportivă de la Săftica, singura proprietate a clubului, urma să fie predată statului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB a plătit datoriile pentru baza de la Săftica

"După ce am strâns împreună banii de licenţă, iată că am reuşit să strângem şi banii pentru rata ANAF, pentru a nu pierde baza de antrenament de la Săftica.

Nu era vorba despre o rată de 35.000 de euro, aşa cum a apărut prin presă, ci despre 260.000 lei, adică aproximativ 55.000 de euro. 35.000 de euro era suma care mai lipsea în momentul în care am făcut apelul către suporteri.

Reclamă

A fost din nou o mobilizare extraordinară a câinilor şi am reuşit să strângem 200.000 lei. Au mai rămas de plată 60.000 lei. De aceea e nevoie să strângem bani în continuare. Ratele acestea sunt de plătit în fiecare lună pe data de 15.

Vânzarea de bilete a mers mai slab de această dată şi asta s-a întâmplat din cauza rezultatelor. Dar mai este un motiv: Hăhăienii şi cârcotaşii au început să bage băţul tot mai mult şi să caute dezbinarea suporterilor.

Reclamă

Cele mai importante lucruri le-am realizat cât timp am rămas uniţi. Nu există tabere în boardul DDB, aşa cum a încercat presa să insinueze. Toată lumea trage la aceeaşi căruţă.

Am reuşit împreună în ultima lună SĂ STRÂNGEM BANII DE LICENŢĂ şi SĂ SALVĂM SĂFTICA. Nu boardul a realizat asta, ci noi toţi. A fost greu, dar am reuşit. Doar că DINAMO ÎNCĂ NU E SALVATĂ", se arată în comunicatul emis pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan. 

Reclamă 4 / 0/3

Situația bazei de la Săftica era una foarte complicată. În 2019, baza a fost folosită de Ionuț Negoiță drept garanție pentru plata unor datorii.

Tot prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suporterii dinamovişti au strâns și banii pentru a achita datoriile clubului, în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2021/2022 al Ligii I. 

Dinamo tremură pentru salvarea de la retrogradare

După înjumătăţirea punctelor, "lanterna roşie" Poli Iaşi s-a apropiat la o singură lungime de Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare are motive să se teamă că ar putea ajunge în Liga 2. Câinii" sunt fără victorie în ultimele 10 partide şi vor lua startul, în deplasare, cu Astra.

7. FC Argeș – 20 de puncte
8. Chindia Târgoviște – 20 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
9. Astra – 19 puncte
10. UTA Arad – 19 puncte (a beneficiat de rotunjire)
11. Gaz Metan Mediaș – 17 puncte (a beneficiat de rotunjire)
12. FC Voluntari – 16 puncte
13. Viitorul – 16 puncte (a beneficiat de rotunjire)
14. Dinamo – 14 puncte (a beneficiat de rotunjire)
15. Hermannstadt – 13 puncte
16. Poli Iași – 13 puncte (a beneficiat de rotunjire)

Ultimele două clasate din play-out vor retrograda direct în Liga 2. Ocupantele locurilor 13 și 14 se vor lupta pentru menținerea pe prima scenă cu divizionare secunde.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”