Închide meniul

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Este o ruşine că ne salvăm aşa!” Mihai Eşanu, convins că dinamoviştii vor scăpa de retrogradare: „Nu e rezolvat 100%, dar vom reuşi aşa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2022, 18:06

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Este o ruşine că ne salvăm aşa! Mihai Eşanu, convins că dinamoviştii vor scăpa de retrogradare: „Nu e rezolvat 100%, dar vom reuşi aşa!

MIhai Eșanu este portarul lui Dinamo

Hepta

Mihai Eşanu a oferit prima reacţie după Dinamo – Sepsi 0-0. Portarul „câinilor” a vorbit despre salvarea de la retrogradare, după ce echipa lui Dusan Uhrin şi-a asigurat prezenţa la baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza problemelor financiare de la Academica Clinceni și Gaz Metan, acestea sunt deja retrogradate din Liga 1. Cea care a profitat de necazul lor a fost Dinamo, care și-a asigurat prezența la baraj.

Mihai Eşanu, convins că dinamoviştii se vor salva de la retrogradare după Dinamo – Sepsi 0-0

„Câinii” vor evolua, cel mai probabil, împotriva unei echipe din Liga 2 pentru a scăpa de retrogradare, dar Mihai Eşanu spune că „este o ruşine” că gruparea din Ştefan cel Mare a ajuns în această situaţie favorabilă.

„În Cupă a fost singurul meu meci. Sepsi merita în play-off. Ne bucurăm că am câştigat un punct. Noi am scos fundaşii centrali accidentaţi. Restul erau foarte scunzi. Este o ruşine că ne salvăm aşa. Dacă altfel nu am reuşit, e bine că reuşim aşa. Nu e rezolvat 100%, dar e bine. Se poate întâmpla orice. La Mediaş e facil pentru majoritatea echipelor”, a spus Mihai Eşanu la finalul meciului.

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Câinii” lui Dusan Uhrin rămân fără succes în play-out

Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-0. Ambele echipe au ratat ocazii uriaşe în Ştefan cel Mare. După 1-3 cu Rapid, „câinii” lui Dusan Uhrin au înregistrat un semi-eşec şi tremură în continuare la retrogradare.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu doar 10 puncte, în timp ce Sepsi urcă pe locul 9, cu 24 de etape.

În următaorea etapă, „câinii” au meci în deplasare cu Chindia Târgovişte, în timp ce covăsnenii o aşteaptă pe teren propriu pe Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și