Închide meniul

Dinamo – Sepsi 0-0. Steliano Filip nu se teme de retrogradare: “Sper să evităm barajul!”. Ce i-a zis arbitrului, după faza controversată din minutul 5: “Statistica o cam spune!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 18:23

Dinamo – Sepsi 0-0. Steliano Filip nu se teme de retrogradare: “Sper să evităm barajul!”. Ce i-a zis arbitrului, după faza controversată din minutul 5: “Statistica o cam spune!”

Steliano Filip a plecat de la Dinamo şi a avut un dialog fabulos cu Ionel Dănciulescu

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / Hepta

Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-0. Ambele echipe au ratat ocazii uriaşe în Ştefan cel Mare. După 1-3 cu Rapid, „câinii” lui Dusan Uhrin au înregistrat un semi-eşec şi tremură în continuare la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Sepsi 0-0. Steliano Filip, sigur pe salvarea de la retrogradare: „Sper să evităm barajul!”

Steliano Filip spune că nu are emoții și consideră că Dinamo va evita locurile de baraj.

Fundașul “câinilor” a vorbit și despre discuția pe care a avut-o cu arbitrul central Iulian Dima în minutul 5, după ce i-a fost refuzat un penalty la duelul cu portarul lui Sepsi, Niczuly.

“Important e că nu am primit gol. Este un lucru îmbucurător, sper ca de acum înainte să reușim să și marcăm și să adunăm puncte pentru că aveam mare nevoie.

Dacă așa spune el (n.r. – Niczuly, despre contactul din minutul 5). Nu vreau să comentez arbitrajul. Dacă nu a dat penalty, înseamnă că nu a fost. Am simțit ceva (n.r. – contactul cu Niczuly). E normal (n.r. – despre discuția cu arbitrul), era minutul 5. I-am spus să fie atent pentru că eu voi fi cât pot, fiind un jucător care le cam primește (n.r. – cartonașe galbene). Statistica o cam spune. 

Reclamă

Suferim pentru că avem mulți accidentați, răciți și este greu. Din păcate, nu am reușit niciodată să alcătuim un prim “11” și să jucăm 2-3 meciuri la fel. Dar sper, cu această pauză,să ne revenim cu toții. Să fie o pauză de bun augur, să începem să câștigăm.

Steliano Filip le răspunde contestatarilor: „Joc și mijlocaș stânga, și central! Joc unde mă pune antrenorul!”

Vedeți că joc mijocaș stânga, joc și mijlocaș central. În ciuda celor care au spus că nu vreau să joc altceva decât fundaș stânga. Nu am spus niciodată asta. Joc unde mă pune antrenorul. Dacă Mister m-a pus mijlocaș stânga, am jucat acolo. Îmi doresc să fiu sănătos și să ajut la salvarea lui Dinamo de la retrogradare. De la vară vom vedea ce va fi.

Era o amenințare (n.r. – Academica Clinceni, care nu a primit licența) pentru că suntem acolo jos. Dar eu nu aveam emoții. Știu ce lot avem. Într-adevăr, lipsa rezultatelor bune au făcut să avem această presiune, dar problemele pe care le au celelalte le-am avut și noi. Cred că la noi au fost mult mai rele. Vreau să le mulțumesc suporterilor și să îi felicit pentru cum au susținut această echipă. Eu au salvat echipa. Noi ne bucurăm și sper să câștigăm și să evităm barajul.”, a declarat Steliano Filip, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo – Sepsi 0-0, în etapa a doua din play-out
  • Reacția lui Steliano Filip

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și