Închide meniul

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Vreau ca echipa să joace mai bine!” Dusan Uhrin a tunat și a fulgerat la adresa jucătorilor: „Nu e suficient!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2022, 18:27

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Vreau ca echipa să joace mai bine! Dusan Uhrin a tunat și a fulgerat la adresa jucătorilor: „Nu e suficient!

Dusan Uhrin este antrenorul lui Dinamo

Hepta

Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-0, iar Dusan Uhrin şi-a avertizat jucătorii. Antrenorul este nemulţumit de prestaţia echipei sale şi sună adunarea înaintea duelului cu Chindia Târgovişte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul ceh a avut mari probleme de lot, motiv pentru care a fost nevoit să improvizeze în defensivă. Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu doar 10 puncte.

Dusan Uhrin a tunat și a fulgerat la adresa jucătorilor după Dinamo – Sepsi 0-0

„A fost o primă repriză grea. Am avut două ocazii în ambele reprize. Am avut accidentări şi e o mare problemă. Am schimbat jucătorii şi toată lumea a luptat până la final. Am văzut fundaşii şi am decis că trebuie să schimbăm. Ei aveau opţiuni bune în atac.

Nu am acceptat faptul că fundaşii au avut mari probleme. Giafer nu a fost gata, avea probleme fizice. E bine pentru încrederea noastră. Avem probleme, dar am jucat bine. Avem o şansă bună. Vreau ca echipa să joace mai bine. Nu e suficient. Nu putem schimba situaţia”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului.

Dinamo – Sepsi 0-0 | Mihai Eşanu, convins că dinamoviştii vor scăpa de retrogradare

Mihai Eşanu a oferit prima reacţie după Dinamo – Sepsi 0-0. Portarul „câinilor” a vorbit despre salvarea de la retrogradare, după ce echipa lui Dusan Uhrin şi-a asigurat prezenţa la baraj.

Reclamă

„Câinii” vor evolua, cel mai probabil, împotriva unei echipe din Liga 2 pentru a scăpa de retrogradare, dar Mihai Eşanu spune că „este o ruşine” că gruparea din Ştefan cel Mare a ajuns în această situaţie favorabilă.

„În Cupă a fost singurul meu meci. Sepsi merita în play-off. Ne bucurăm că am câştigat un punct. Noi am scos fundaşii centrali accidentaţi. Restul erau foarte scunzi. Este o ruşine că ne salvăm aşa. Dacă altfel nu am reuşit, e bine că reuşim aşa. Nu e rezolvat 100%, dar e bine. Se poate întâmpla orice. La Mediaş e facil pentru majoritatea echipelor”, a spus Mihai Eşanu la finalul meciului.

Dinamo – Sepsi 0-0 | „Câinii” fără succes în play-out

Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-0. Ambele echipe au ratat ocazii uriaşe în Ştefan cel Mare. După 1-3 cu Rapid, „câinii” lui Dusan Uhrin au înregistrat un semi-eşec şi tremură în continuare la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14 în Liga 1, cu doar 10 puncte, în timp ce Sepsi urcă pe locul 9, cu 24 de etape.

În următaorea etapă, „câinii” au meci în deplasare cu Chindia Târgovişte, în timp ce covăsnenii o aşteaptă pe teren propriu pe Academica Clinceni.

Recomandări
  • Dinamo – Sepsi 0-0
  • Dusan Uhrin îşi avertizează jucătorii după Dinamo – Sepsi 0-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și