Închide meniul

Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga 2! Cu cine se vor lupta „câinii” după retrogradarea istorică. Derby-uri încinse cu CSA Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2022, 8:33

Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga 2! Cu cine se vor lupta „câinii după retrogradarea istorică. Derby-uri încinse cu CSA Steaua

FC Dinamo fuzionează cu CS Dinamo!

Dinamo a retrogradat în premieră / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Dinamo şi-a aflat adversarele pe care le va întâlni în următorul sezon din Liga 2. Gruparea din Ştefan cel Mare va încerca o revenire rapidă pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retrogradată pentru prima dată în istoria de 74 de ani, Dinamo începe pregătirile pentru meciurile din liga secundă. Pentru moment nu are nici antrenor, după plecarea lui Dusan Uhrin, şi nici jucători. Marea majoritate a fotbaliştilor care au pierdut barajul cu U Cluj şi-au încheiat contractele cu „câinii”.

Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga 2

Tocmai s-a aflat ce echipe se vor lupta, sezonul viitor, cu Dinamo. S-au disputat barajele pentru promovarea din Liga 3. Cinci nume noi vor evolua în eşalonul secund. Marea surpriză a reuşit-o CSC Dumbrăviţa, care i-a dat o lovitură teribilă lui Dan Alexa. A învins-o la lovituri de departajare pe echipa antrenată de „Chirurg”, CSM Reşiţa.

Oţelul revine după 6 ani în Liga 2. Fosta campioană a României a câştigat „dubla” cu Dante Botoşani. Gălăţenii au câştigat cu 3-0 acasă, în faţa a aproximativ 13.000 de suporteri. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au sărbătorit la final, într-o atmosferă de zile mari.

Rezultatele meciurilor din barajul pentru promovarea în Liga 2:

Reclamă

Ce echipe vor juca, alături de Dinamo, în Liga 2

Astfel, Dinamo – Oţelul Galaţi revine un duel de actualitate. Cele mai tari meciuri vor fi, fără doar şi poate, derby-urile Dinamo – CSA Steaua.

Dinamo
CSA Steaua
Gaz Metan Mediaș
Academica Clinceni
Concordia Chiajna
Unirea Slobozia
FC Brașov
Csikszereda
CSC Șelimbăr
Metaloglobus
Poli Iași
FC Buzău
Unirea Dej
Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Ripensia
Progresul Spartac
Minaur Baia Mare
Oțelul Galați
CSC Dumbrăvița
CSM Slatina

Gruparea din Ştefan cel Mare, gură uriașă de oxigen primită de la DDB

Dinamo a primit o gură uriașă de oxigen după retrogradarea istorică în Liga a 2-a. Suporterii-acționari din programul DDB au anunțat că, în următoarea perioadă, în conturile clubului va fi virată suma de 1 milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Membrii din programul „Doar Dinamo București” rămân optimiști în ceea ce privește viitorul formației din „Ștefan cel Mare”, chiar dacă mulți jucători au plecat deja, iar căutarea unor noi investitori se anunță extrem de complicată.

DDB nu abandonează Dinamo! Dinamo este echipa pe care am susținut-o mereu și pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo București.

Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei.

Îi anunțăm pe toți dinamoviștii faptul că programul DDB nu va renunța niciun moment la a fi punctul de sprijin financiar pe care Dinamo se poate baza. Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei care ne reprezintă începând din 1948.

Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1, dacă vom reuși să luptăm împreună. În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro. Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câștiga.

ÎI așteptăm alaturi de noi pe toți dinamoviștii, pe toți cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară”, au transmis suporterii-acționari din programul DDB.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga 2
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și