Închide meniul

Dinamo – U Cluj | Dragoș Tescan, gol senzaţional în Ştefan cel Mare! Mihai Eşanu a rămas mască

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 21:34

Dinamo – U Cluj | Dragoș Tescan, gol senzaţional în Ştefan cel Mare! Mihai Eşanu a rămas mască

Dinamo a retrogradat în Liga 2. Cifrele dezastruoase ale "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dragoș Tescan a marcat un gol senzaţional în Dinamo – U Cluj. După 2-0 în tur, atacantul ardelenilor a deschis scorul după doar 17 minute în Ştefan cel Mare. Mihai Eşanu a rămas mască la reuşita rivalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” sunt obligaţi să câştige barajul cu Universitatea Cluj pentru a nu retrograda pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” visează la o „remontada” istorică în Ştefan cel Mare.

Dragoș Tescan, gol senzaţional în Dinamo – U Cluj

Dinamo a început cu sâtngul finala pentru menţinerea în Liga 1. Dragoş Tescan a marcat un gol incredibil. Atacantul a marcat cu stângul, de la peste 30 de metri.

Balonul a lovit bara transversală înaintea să depășească linia. Prins ieşit din poartă, Mihai Eşanu nu a avut nicio şansă la reuşită.

Mihai Eşanu, intrare criminală în barajul „U” Cluj – Dinamo

Nu a fost prima oară când portarul dinamovist o comite. Mihai Eşanu (23 ani) a avut o intrare criminală în barajul „U” Cluj – Dinamo şi putea fi eliminat direct. Momentul s-a petrecut chiar în minutul 14 al confruntării tur din barajul pentru menţinere/promovare în Liga 1.

Reclamă

Dinamoviştii au avut un început de coşmar în meciul tur cu Universitatea Cluj. Mihai Eşanu a comis o gafă colosală. Portarul a ieşit inexplicabil şi a avut o intrare criminală asupra lui Dragoş Tescan, care primise o minge excelentă.

Mingea a ajuns la Martin Remacle, care a profitat de gafa goalkeeper-ului şi a deschis scorul. Acesta a reuşit primul gol pentru Universitatea Cluj.

Tescan nu a putut să se bucure de reuşită. Fotbalistul ardelenilor a primit îngrijiri medicale minute bune.

Reclamă 4 / 0/3

După intrarea criminală, chiar dacă risca să fie eliminat direct, Mihai Eşanu a „scăpat” doar cu un cartonaş galben din partea lui Cătălin Popa.

EXCLUSIV | Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo – U Cluj

Au apărut mesaje de ameninţare pentru jucători înainte de Dinamo – U Cluj. Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au de ce să se teamă la returul barajului care o poate trimite pe Dinamo în Liga 2. Ultraşii nici nu vor să audă de o retrogradare şi au băgat frica în jucători.

Cu o zi înaintea partidei, pe stadionul din Ştefan Cel Mare a apărut un banner teribil. Suporterii lui Dinamo au lansat un avertisment care pune în gardă forţele de ordine. „După fluierul final, ori la bal, ori la spital!„, este mesajul scris pe un banner care a fost deja pus pe gardul care desparte peluza de pistă. Imaginea intrată în posesia AS.ro stârneşte motive de îngrijorare.

Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au fost învinşi cu 2-0 pe Cluj Arena şi au nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea. Al doilea gol a fost primit de „câini” în superioritate numerică. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu ei.

Ultraşii i-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal. De frica acestora, dinamoviştii şi-au amânat cu câteva ore plecarea de la Cluj-Napoca.

O parte din suporteri au făcut tot posibilul pentru a-i motiva pe dinamovişti, în timp ce alţii au trecut direct la ameninţări cu bătaia. „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză / 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”, au fost alte mesaje afişate de suporteri.

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat. „A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și