Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | ”Câinii” se mușcă între ei! Cosmin Matei: ”Portarul vrea să dribleze pe linia porții! Ia gol de la tușă! E vorba de valoare!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 februarie 2022, 23:14

Reclamă
Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | ”Câinii” se mușcă între ei! Cosmin Matei: ”Portarul vrea să dribleze pe linia porții! Ia gol de la tușă! E vorba de valoare!”

Cosmin Matei, jucătorul lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

”Câinii” se mușcă între ei după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

”Din păcate, nici azi n-am reușit să luăm puncte. Trebuie să uităm cât mai repede acest rezultat dureros și să mergem la UTA să obținem puncte. Am primit goluri foarte ușor, iar ei au avut multe ocazii create foarte, foarte ușor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem 7 portari și la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă. Primul gol l-am luat din unghi, la colțul scurt! Ce vină are antrenorul că portarul vrea să dribleze pe linia porții? Îl învață așa ceva? Ia gol de la tușă, colțul scurt. Ce vină are antrenorul? E vorba de concentrare, de valoare! La fotbal asta îți trebuie

În momentele dificile se văd caracterele puternice, trebuie să strângem rândurile și să avem încredere că putem scoate echipa din situația asta. Avem puls, trebuie să facem primul pas, să obținem prima victorie. În play-out se va da bătălia decisivă pentru rămânerea în prima ligă. Trebuie să sperăm și să luptăm, nu avem de ales”, a declarat Cosmin Matei.

Flavius Stoican, distrus după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Flavius Stoican şi-a găsit cu greu cuvintele după o nouă umilinţă pe banca celor de la Dinamo. Stoican a vorbit şi despre viitorul său şi a spus că va rămâne la echipă atâta timp cât poate ajuta echipa să evite retrogradarea.

Chiar nimic, fără cuvinte. Am făcut un meci prost. La primul şut am luat gol. Ca joc, a fost unul slab, multe greşeli. Am încercat să schimbăm sistemul să jucăm cu 5 fundaşi şi să nu mai oferim cadouri. Toţi suntem vinovaţi. Încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipă de playoff şi una ca este la retrogradare.

Reclamă
Reclamă

Cu FCSB am luat 3, la Botoşani am luat 4, acum am luat 6. Nu doar portarul este vinovat. Suntem tot la reanimare, nu am murit. Ce mă dezamăgește e că nu avem încredere. La antrenament și înainte de meci îi văd pe toți dornici, dar la meci au plumb în picioare. Există o temere. Sunt convins că nu le este indiferent, de asta există și teama de a juca. Psihic nu sunt ok. Ce aș putea spune? E greu! Am venit aici să ajut, cât o să se poată. Încerc să le ridic moralul. Nu le-ar face bine să vin și eu cu critici.

Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc. Azi am jucat prost și am luat și 6 goluri. E dureros„, a spus Flavius Stoican la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și