Închide meniul

Dinu Todoran i-a cucerit deja pe suporterii FCSB: „Ne-a şocat pe toţi! Este un super caracter!” Alesul lui Gigi Becali promite victorii pe bandă rulantă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2021, 12:58

Dinu Todoran i-a cucerit deja pe suporterii FCSB: „Ne-a şocat pe toţi! Este un super caracter! Alesul lui Gigi Becali promite victorii pe bandă rulantă

Dinu Todoran, sub lupa jucătorilor lui FCSB

FCSB

  • Dinu Todoran i-a cucerit deja pe suporterii FCSB
  • Alesul lui Gigi Becali promite victorii pe bandă rulantă

Dinu Todoran i-a cucerit deja pe suporterii FCSB. Alesul lui Gigi Becali a avut o întâlnire cu Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran i-a cucerit deja pe suporterii FCSB! Alesul lui Gigi Becali promite victorii pe bandă rulantă

Acesta s-a declarat impresionat de maniera în care s-a prezentat noul antrenor. Todoran le-a promis fanilor victorii pe bandă rulantă în noul sezon. FCSB a ratat titlul în ultimele 6 sezoane, iar tehnicianul vrea să „spargă gheaţa”.

„În primul rând, Dinu Todoran a început dialogul cu noi, suporterii, de la scorul de 1-0 pentru el. A fost cel care și-a dorit întâlnirea, iar modul sincer al lui ne-a șocat pe toți cei 20 de suporteri prezenți la întâlnire. Pe Todoran îl putem introduce deja în grupul select al antrenorilor care au apreciat maxim suporterii și care au avut un dialog cât se poate de deschis și din care mai fac parte Olăroiu și Reghecampf.

Reclamă

Al antrenorilor care au apreciat maxim suporterii și care au avut un dialog cât se poate de deschis. Știam cum este, iar acum mi-a confirmat. Todoran este un super caracter cum rar întâlnești. Nu ne-a aburit și nu ne-a dat calde. Suntem convinși că are coloană vertebrală. Nu s-a ferit să spună că Gigi Becali face unele schimbări, doar că el va fi pregătit de orice.

De o mie de ori a spus numele echipei Steaua și niciodată nu a spus FCSB. Si cu asta ne-a cucerit. Ori este sincer cum nu am mai întâlnit, ori era foarte bine pregătit de întâlnire. În ambele cazuri, concluzia noastră este că Dinu Todoran va avea susținere totală. Garantează că toate meciurile vor fi tratate la victorie, indiferent de competiție și că încearcă să-i facă pe toți jucătorii să conștientizeze ce responsabiltate au în acel tricou. Suntem alături de el”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Radio Sport 1.

Reclamă
Citește și:

Dinu Todoran, alesul lui Gigi Becali, a condus primul antrenament la FCSB

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB. Alesul lui Gigi Becali a condus în premieră antrenamentul roş-albaştrilor. Fotbaliştii au început antrenamentele noul antrenor la baza clubului din Berceni. Tehnicianul le-a transmis acestora programul de antrenamente. În perioada următoare, FCSB va anunţa ce amicale va disputa vara aceasta.

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie.

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Reclamă 4 / 0/3
Dinu Todoran
Sursa: FCSB / Răzvan Păsărică

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”