Închide meniul

Dinu Todoran primeşte un sfat preţios înainte de debutul la FCSB: „Înfruntă-l pe Gigi! Dacă nu, vei rămâne mic!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 17:40

Reclamă
Dinu Todoran primeşte un sfat preţios înainte de debutul la FCSB: „Înfruntă-l pe Gigi! Dacă nu, vei rămâne mic!

Dinu Todoran a făcut declaraţii sincere despre experienţa de la FCSB

Dinu Todoran a vorbit despre scurtul mandat de la FCSB / Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinu Todoran primeşte un sfat preţios înainte de debutul la FCSB. Alesul lui Gigi Becali este îndemnat să îl înfrunte pe latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran primeşte un sfat preţios înainte de debutul la FCSB: „Dacă urci cu liftul, e posibil să îţi rupi gâtul!

Marin Barbu, fost antrenor la Petrolul, Ceahlăul, UTA Arad sau Astra, l-a sfătuit pe noul antrenor de la FCSB să îl înfrunte pe Gigi Becali pentru a câştiga respectul jucătorilor, dar şi a oamenilor din fotbalul românesc.

„Trăim într-o lume în care facem ce vrem cu banii şi cu proprietăţile noastre. Gigi e băiat deştept şi îşi ia un antrenor începător şi ascultător. Să ştiţi că cei mai mulţi patroni se bagă la echipă, dar o fac discret. Gigi o face agresiv şi pe faţă.

Toţi antrenorii mici care au plecat de la Gigi nu au mai prins nici echipe de „B”. În meseria de antrenor se urcă pe scară, gradat şi cu multă trudă. Dacă urci cu liftul, e posibil să îţi rupi gâtul. Dacă se rupe scara, te răneşti un pic şi se repară. Todoran, dacă vrei să ai respectul jucătorilor şi al lumii fotbalistice, înfruntă-l pe Gigi. Dacă nu, vei rămâne mic. Mult noroc şi curaj”, a scris Marin Barbu pe Facebook.

Dinu Todoran
Mediafax Foto / George Filip

Cine este Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Reclamă

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Cum a ajuns Dinu Todoran antrenor la FCSB

Patronul lui FCSB a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă favoritul lui Gigi Becali, datorită credinței sale.

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Reclamă 4 / 0/3

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și