Închide meniul

Dinu Todoran, șocat de primul contact cu FCSB: „E ceva zici că suntem de pe Marte!” Ce a spus despre relația cu Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 16 iunie 2021, 17:57

Reclamă
Dinu Todoran, șocat de primul contact cu FCSB: „E ceva zici că suntem de pe Marte! Ce a spus despre relația cu Gigi Becali

Dinu Todoran, sub lupa jucătorilor lui FCSB

FCSB

Dinu Todoran n-a pregătit nicio echipă mare înainte să ajungă la FCSB. Cel mai înalt nivel unde a antrenat a fost FC Voluntari, formație cu condiții decente pentru Liga 1. Când a ajuns la FCSB, a simțit că a aterizat pe altă planetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran, șocat de primul contact cu FCSB

E ceva zici că suntem de pe Marte. Avem toate condițiile, absolut toate condițiile, de la vitaminzare, nutriție, refacere, odihnă. Avem un lot foarte bun, cu jucători foarte buni, orice jucător care vine la FCSB este de valoare. Dacă se mai fac transferuri, îi așteptăm, pentru că Domnul Becali aduce cei mai buni jucători”, a declarat Dinu Todoran, în cadrul primei conferințe de presă ca antrenor al lui FCSB.

Todoran  a purtat deja primul antrenament la cârma roș-albaștrilor și a avut deja prilejul să facă cunoștiință și cu suporterii. 

Todoran: „O să facem în așa fel încât să îl mulțumim pe Gigi Becali”

Adus la FCSB la preferințele patronului, Todoran este gata să facă totul pentru Gigi Becali. Acesta chiar i-a mulțumit latifundiarului din Pipera că l-a numit în funcție.

„Domnul Becali este patronul echipei, noi o să facem în așa fel încât să îl mulțumim pe dânsul. Sunt o persoană sinceră iar ca antrenor sunt foarte bine organizat”, a mai spus Dinu Todoran.

Reclamă

Dinu Todoran a fost anunțat la FCSB imediat după ce Gigi Becali a fost refuzat de Marius Șumudică. 5.000 de euro pe lună va încasa acesta la cârma roș-albaștrilor. Todoran a fost favoritul lui Gigi Becali datorită credinței sale.

Todoran, CV modest

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina.

La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie. Din cauza rezultatelor neconcludente, Dinu Todoran a fost demis în martie 2021. El era antrenor la Slatina din decembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Todoran a lăsat-o pe CSM Slatina pe locul 19 în Liga 2, cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat. CSM Slatina nu a reușit să se salveze după plecarea lui Dinu Todoran. Echipa a retrogradat în Liga 3, la capătul unui play-out unde a obținut o singură victorie.

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și