Închide meniul

Dorin Rotariu, primele declarații după ce a semnat cu Ludogoreț. Românul a fost prezentat de Cosmin Moți

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 20:52

Dorin Rotariu, primele declarații după ce a semnat cu Ludogoreț. Românul a fost prezentat de Cosmin Moți

Dorin Rotariu și-a reziliat contractul cu Ludogorets

Dorin Rotariu, în tricoul echipei naționale / Hepta

Dorin Rotariu a ajuns în cantonamentul din Austria al campioanei Bulgariei şi a fost prezentat de fostul fundaş Cosmin Moţi, care a preluat de zece zile funcţia de director tehnic al clubului de la sud de Dunăre. Foștii dinamoviști vor să conducă echipa din Razgrad spre al 11-lea titlu consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu, oficial la Ludogoreț

„Sunt fericit să de efectuarea acestui transfer. Vin la o echipă cu mentalitate de campion care joacă la un nivel înalt. Sper că voi ajuta la următoarele succese ale lui Ludogoreţ. Cred că sunt mai bun pe postul de mijlocaş dreapta, dar pot juca şi ca atacant sau în spatele atacantului. Am vorbit deja cu antrenorul Valdas Dambrauskas. Sper să intru repede în formă şi să fiu disponibil”, a fost primul comentariu al lui Dorin Rotariu, care a jucat ultima dată în Kazahstan, la Astana.

„Bine ai venit, Dorin. Cred că te vei adapta rapid echipei noastre şi ne vei ajuta să ne îndeplinim obiectivele în campionat şi în cupele europene”, a spus Moţi, conform paginii de Facebook a echipei Ludogoreţ.

Joi seară, jucătorul român a făcut un prim antrenament cu echipa din Razgrad. El ar putea lua parte la unele dintre următoarele amicale ale echipei, în Austria. Pe 19 iunie, Ludogoreţ va juca împotriva echipei CFR Cluj, apoi va întâlni pe Ferencvaros şi LASK Linz.

Reclamă

Dorin Rotariu a fost dorit şi de FCSB

Dorin Rotariu a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, însă jucătorul a refuzat să revină în România. Imediat după ce a aflat de faptul că Rotariu este liber de contract, patronul FCSB a anunţat că se va interesa despre acesta.

”Da? E liber Rotariu? Mi-ați dat o idee, o să mă interesez!”, spunea Gigi Becali pentru DigiSport.

Dorin Rotariu (25 ani) şi-a reziliat înţelegerea cu FC Astana. Acesta nu a rămas mult timp liber de contract. Ludogoreţ l-au convins semneze, scrie sport.ro. În Bulgariu, acesta va fi coleg cu Claudiu Keşeru. De asemenea, va colabora şi cu Cosmin Moţi, care este director tehnic.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

 

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Dorin Rotariu a semnat cu Ludogoreț
  • Primele declarații la noua echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și