Închide meniul

Visul lui Gigi Becali, spulberat! Dorin Rotariu nu va îmbrăca tricoul FCSB. Fostul dinamovist s-a înţeles cu noua echipă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2021, 11:43

Visul lui Gigi Becali, spulberat! Dorin Rotariu nu va îmbrăca tricoul FCSB. Fostul dinamovist s-a înţeles cu noua echipă

Profimedia

Gigi Becali

Visul lui Gigi Becali, spulberat! Dorin Rotariu nu va ajunge la FCSB în această vară. Acesta s-a înţeles cu Ludogoreţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Visul lui Gigi Becali, spulberat! Dorin Rotariu nu va îmbrăca tricoul FCSB

Dorin Rotariu (25 ani) şi-a reziliat înţelegerea cu FC Astana. Acesta nu a rămas mult timp liber de contract. Ludogoreţ l-au convins semneze, scrie sport.ro. În Bulgariu, acesta va fi coleg cu Claudiu Keşeru. De asemenea, va colabora şi cu Cosmin Moţi, care este director tehnic.

Fostul dinamovist este extremă dreapta, dar poate evolua şi în centru. La echipa naţională, acesta a bifat 10 selecții și a marcat un gol. Potrivit site-urilor de specialitate, 1.3 milioane de euro este cota sa de piaţă.

Dorin Rotariu
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, interesat de transferul lui Dorin Rotariu

Imediat după ce a aflat de faptul că Rotariu este liber de contract, patronul FCSB a anunţat că se va interesa despre acesta.

”Da? E liber Rotariu? Mi-ați dat o idee, o să mă interesez!”, spunea Gigi Becali pentru DigiSport.

Reclamă

EXCLUSIV | Nici Bogdan Stancu nu vine la FCSB

Revenirea lui Bogdan Stancu la FCSB este de domeniul trecutului. Cum acesta nu a dat niciun răspuns până la termenul stabilit, Becali a anunțat că nu se mai pune problema venirii lui.

„Ce Bogdan Stancu? Gata, nu a dat niciun răspuns până acum, nu mai vine. Nu mai poate fi vorba de o venire a lui. Nu stau după el”, a spus Becali pentru AS.ro.

Becali a anunțat în urmă cu o săptămână că i-ar fi oferit 30.000 de euro pe lună lui Stancu. Oferta se pare că nu a fost pe placul atacantului, care ar putea lua 50.000 de euro în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și