Închide meniul

Dumitru Dragomir a făcut praf FCSB, după victoria dramatică cu FC Voluntari: „Nici locul 2 nu poate să îl ia! E o echipă de pluton”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 23:30

Reclamă
Dumitru Dragomir a făcut praf FCSB, după victoria dramatică cu FC Voluntari: „Nici locul 2 nu poate să îl ia! E o echipă de pluton

Dumitru Dragomir, anunţ bombă despre o implicare la Dinamo

Dumitru Dragomir, în timpul unei conferințe de presă / MMA / MMA2 via Hepta

Dumitru Dragomir l-a lăudat şi el pe Octavian Popescu, cel care a decis partida cu FC Voluntari. Chiar şi cu Popescu în echipă, Dragomir e de părere că FCSB poate rata şi locul al doilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – FC Voluntari 1-0. Dragomir a dat de pământ cu echipa lui Toni Petrea

Domnule, Octavian Popescu este cel mai valoros jucător de la Becali. El și portărelul ăsta mi-a plăcut foarte mult. Târnovanu, dar și Popa, de la Voluntari. Formibabil și el. FCSB are echipă ușoară. Părerea mea este că nici locul 2 nu poate să îl ia. Nu mai sunt meciuri multe, dar nu câștigă nici jumătate dintre ele. E o echipă ușoară, de pluton.

Nu am înțeles de ce l-au scos pe Radunovic. A jucat chiar bine. Restul sunt buimaici. Lăsați-mă cu Edjouma, are doar două viteze. Se poate compara cu ăsta intrat în repriza secunda, Oaidă? Se compară? Oaidă ar trebui să joace mereu, are travaliu. E jucător trăznet, dar îl ține mereu rezervă! Nici nu se pot compara!„, a spus Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Toni Petrea spune că şansele la titlu sunt mici

Locul al doilea pare cel mai palpabil obiectiv al celor de la FCSB. Toni Petrea e conştient că şansele la titlu sunt mici. FCSB are de recuperat 7 puncte în cele 10 partide din playoff.

„E o diferență mare, sunt 7 puncte. Vă dați seama, dacă în 30 de partide, CFR a pierdut doar două jocuri, cam câte jocuri ar trebui să mai aibă ca să piardă încă două? Se poate întâmpla orice, atât noi, cât și Craiova putem veni din urmă. Noi am pierdut două jocuri, CFR a făcut 4 egaluri, în rest a câștigat tot.

Reclamă

E greu să ne menținem lângă ei, sunt o echipă puternică. Noi sperăm ca în play-off să ne exprimăm altfel și rezultatele să fie mult mai bune„, a mai spus Toni Petrea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și