Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 1-0 | Toni Petrea a vorbit cu Gigi Becali despre viitorul său: „Am discutat cu dânsul!” Reacţie genială când a venit vorba de schimbări: „Sunt plin de surprize!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 23:05

FCSB – FC Voluntari 1-0 | Toni Petrea a vorbit cu Gigi Becali despre viitorul său: „Am discutat cu dânsul! Reacţie genială când a venit vorba de schimbări: „Sunt plin de surprize!

Toni Petrea a vorbit despre viitorul său

Hepta

Toni Petrea a dezvăluit că a avut o discuţie de principiu cu Gigi Becali, cu privire la viitorul său la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am discutat cu dânsul, de principiu, şi o vom face în continuare. În momentul în care echipa nu câştigă, antrenorul e de vină. Eu mai am contract până la finalul sezonului, dacă conducerea îmi spune că rămân, rămân. Dacă îmi spune să rămân, atunci rămân„, a spus Toni Petrea, după FCSB – Voluntari 1-0.

FCSB – FC Voluntari 1-0. Toni Petrea a vorbit despre schimbări

Toni Petrea nu a făcut nicio schimbare la pauza partidei cu FC Voluntari. Antrenorul a oferit un răspuns fabulos când a fost întrebat despre acest aspect. „Sunt plin de surprize, de acum înainte voi surprinde așa. Jocul a fost ok, nu am avut foarte multe de schimbat, au fost câteva nesincronizări. Zic eu că ne-am creat câteva situații bune și am considerat că e bine să continuăm în aceeași formulă cel puțin încă 10 minute. „, a spus Petrea, care a dezvăluit că le-a transmis jucătorilor la pauză să tragă mai mult la poartă.

Am fi avut doar un punct în loc de 3. Cred că am făcut un joc bun, cu 21 de şuturi spre poartă. Nu am avut inspiraţia mai devreme să marcăm. Evoluţia bună a lui Tavi Popescu s-a încheiat cu un gol foarte frumos. Tot timpul sper, până în momentul în care se termină meciul. Şi jucătorilor le spun să creadă până fluieră arbtrul finalul partidei. Am vorbit la pauză şi am specificat acest lucru, dacă avem culoar, să dăm la poartă. Sau un şut bun, deviat, se poate transforma în gol. E o victorie de moral, pentru că veneam după două jocuri cu înfrângere. Victoria asta poate ne dă încredere.

E o diferență mare, sunt 7 puncte. Vă dați seama, dacă în 30 de partide, CFR a pierdut doar două jocuri, cam câte jocuri ar trebui să mai aibă ca să piardă încă două? Se poate întâmpla orice, atât noi, cât și Craiova putem veni din urmă. Noi am pierdut două jocuri, CFR a făcut 4 egaluri, în rest a câștigat tot.

Reclamă

E greu să ne menținem lângă ei, sunt o echipă puternică. Noi sperăm ca în play-off să ne exprimăm altfel și rezultatele să fie mult mai bune„, a mai spus Toni Petrea.

FCSB – FC Voluntari 1-0. Octavian Popescu e pregătit pentru lupta la titlu

Octavian Popescu și-a salvat echipa cu un eurogol în minutul 90+3. La final, preferatul lui Gigi Becali a anunțat că e pregătit pentru lupta la titlu din play-off. Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile.

”E foarte important. Nu mai speram. Am prins curaj, am început foarte bine anul. E bine că marchez foarte frumos. Sunt foarte fericit, e o ambiție în plus. Trebuie să trag echipa după mine”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și