Închide meniul

Dumitru Dragomir, declarație spectaculoasă despre Gigi Becali: ”Trebuie să ai studii medicale pentru a-l înțelege pe Gigi”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 13:17

Reclamă
Dumitru Dragomir, declarație spectaculoasă despre Gigi Becali: ”Trebuie să ai studii medicale pentru a-l înțelege pe Gigi”

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

”Cu 50 de milioane nu plătești nici stadionul. Ce avere este acolo… Au atâta teren. Doar terenul face 100 de milioane de euro! La ora actuală, Steaua este cel mai tare club din această țară, datorită stadionului nou și terenurilor pe care le are acolo, plus sală de sport și tot ce au acolo. Este o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De multe ori, trebuie să ai studii medicale pentru a-l înțelege pe Gigi Becali. El se pricepe bine la bani, dar vă spun că și Gigi Becali dă 100 de milioane pe toată averea aia de acolo”, a spus Dragomir, la PRO X.

Gigi Becali a început să râdă când a auzit de americanii lui Piţurcă de la CSA Steaua

Gigi Becali a început să râdă când a auzit că Piţurcă a afirmat că vara trecută o companie americană a fost dispusă să investească până la 100 de milioane de dolari la CSA Steaua. Becali a continuat cu ironiile şi i-a chemat pe americani la FCSB.

Gigi Becali îi aşteaptă pe americanii lui Piţurcă la FCSB şi le-a transmis că pentru 10 milioane de euro le cedează echipă. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi după plecare lui Edi Iordănescu de la FCSB. Atunci, Becali i-a promis lui Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al celor de la FCSB, că dă echipa pentru aceeaşi sumă.

Gigi Becali îi aşteaptă pe americanii lui Piţurcă la FCSB

„Mă faci să râd! Pițurcă e prietenul meu, dar ce să fac dacă el a zis? Nu pot să zic nimic, doar să râd. Cine să vină să dea 100 de milioane? Ei fac distracție acolo. CSA Steaua e echipă de amatori. Să investești la ce? Ce să iei? E echipă de amatori și nu o lasă legea să facă fotbal profesionist! Ei se distrează acolo, cheltuie banii publici. Doar cheltuie banii statului. Se distrează. De ce să dea bani cineva pentru distracție și să decidă alții?

Reclamă

Să vină la mine. Dau eu echipa pentru 10 milioane de euro, dar fără jucători. Și cu 90 de milioane să cumpere de la Armată brandul Steaua, care oricum nu face nici 100.000 de euro. Să-i dea lui Ciucă 90 de milioane și mie 10. Le dau echipa cu loc în Liga 1. Sau 80 de milioane la Armată și 10 milioane lui Ciucă, să intermedieze afacerea. Să mă caute pe mine, dacă are un așa american„, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Victor Piţurcă a declarat, marţi, că vara trecută o companie din SUA era dispusă să investească peste 50 de milioane de dolari în echipa de fotbal CSA Steaua, dar ministrul Apărării de atunci, actualul premier Nicolae Ciucă, a refuzat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și