Închide meniul

Gigi Becali a început să râdă când a auzit de americanii lui Piţurcă de la CSA Steaua: „Cine să dea 100 de milioane de euro?! Să vină la mine! Le dau echipa pentru 10 milioane!”

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 13:42 / Actualizat: 3 februarie 2022, 16:14

Reclamă
Gigi Becali a început să râdă când a auzit de americanii lui Piţurcă de la CSA Steaua: „Cine să dea 100 de milioane de euro?! Să vină la mine! Le dau echipa pentru 10 milioane!

Gigi Becali a găsit poreclă lui Malcom Edjouma

Hepta

Gigi Becali îi aşteaptă pe americanii lui Piţurcă la FCSB şi le-a transmis că pentru 10 milioane de euro le cedează echipă. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi după plecare lui Edi Iordănescu de la FCSB. Atunci, Becali i-a promis lui Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al celor de la FCSB, că dă echipa pentru aceeaşi sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu crede în scenariul făcut public de Victor Piţurcă.

Gigi Becali îi aşteaptă pe americanii lui Piţurcă la FCSB

Mă faci să râd! Pițurcă e prietenul meu, dar ce să fac dacă el a zis? Nu pot să zic nimic, doar să râd. Cine să vină să dea 100 de milioane? Ei fac distracție acolo. CSA Steaua e echipă de amatori. Să investești la ce? Ce să iei? E echipă de amatori și nu o lasă legea să facă fotbal profesionist! Ei se distrează acolo, cheltuie banii publici. Doar cheltuie banii statului. Se distrează. De ce să dea bani cineva pentru distracție și să decidă alții?

Să vină la mine. Dau eu echipa pentru 10 milioane de euro, dar fără jucători. Și cu 90 de milioane să cumpere de la Armată brandul Steaua, care oricum nu face nici 100.000 de euro. Să-i dea lui Ciucă 90 de milioane și mie 10. Le dau echipa cu loc în Liga 1. Sau 80 de milioane la Armată și 10 milioane lui Ciucă, să intermedieze afacerea. Să mă caute pe mine, dacă are un așa american„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Victor Piţurcă a dezvăluit că Nicolae Ciucă s-a opus proiectului uriaş de la CSA Steaua

Victor Piţurcă a declarat, marţi, că vara trecută o companie din SUA era dispusă să investească peste 50 de milioane de dolari în echipa de fotbal CSA Steaua, dar ministrul Apărării de atunci, actualul premier Nicolae Ciucă, a refuzat.

Reclamă

Mi se pare foarte normal (n.r. – ca Steaua să poată promova prin schimbarea Legii Sportului). Nu mai ştiu absolut nimic (n.r. – despre o posibilă asociere a clubului cu un privat). Eu am avut o tentativă în vară… Discutasem cu cineva alte afaceri şi am propus asta. Era o companie din America şi oamenii au fost încântaţi de ceea ce au auzit. M-am întâlnit cu cineva şi am vorbit şi am înţeles că ministrul nu… A  zis că <domne, mai stăm, mai aşteptăm>. Actualul prim-ministru era ministru atunci? <Domne, mai aşteptăm, că aţi văzut ce s-a întâmplat atunci cu asta…> Băi, fraţilor, dacă ăsta e regulamentul? Veneau oamenii, băgau 50-100 de milioane de dolari, ce vreţi? Atunci, ţineţi clubul la armată, găsiţi înţelegere la Ministerul Sportului!

Eu nu văd niciun inconvenient ca Ministerul Apărării să aibă echipă. Veneau din Statele Unite (n.r. – investitorii). Acum s-a schimbat ministrul. Ministrul (n.r. – Vasile Dâncu) cochetează cu fotbalul, ba pe la FRF, ba pe la CFR Cluj, nu? Probabil, la un moment dat trebuie să-şi îndrepte privirea şi către clubul Steaua. Cred că ministrul şi ministerul au avocaţi, au jurişti, faceţi un contract foarte clar, nu e nevoie ca echipa să fie definitiv a privaţilor, un contract care să avantajeze pe toată lumea, numai şi numai binele echipei. Nu ştiu de ce nu fac, habar nu am. Steaua trebuie să fie în prima ligă, trebuie să fie campioană, să joace în Liga Campionilor. Nu se întâmplă lucrul acesta, nici nu sunt interesat foarte mult (n.r. – de Steaua). Totul este amical acolo, nici nu ştiu ce se întâmplă„, a declarat Victor Piţurcă digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și