Închide meniul

„Veneau oamenii, băgau 100 de milioane de dolari la CSA Steaua!” Victor Piţurcă a dezvăluit că Nicolae Ciucă s-a opus proiectului uriaş de la clubul armatei: „A zis că ‘domne, mai stăm, mai aşteptăm’!”

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 0:10

„Veneau oamenii, băgau 100 de milioane de dolari la CSA Steaua! Victor Piţurcă a dezvăluit că Nicolae Ciucă s-a opus proiectului uriaş de la clubul armatei: „A zis că domne, mai stăm, mai aşteptăm!

Victor Piţurcă, anunţ incredibil

Antena Sport

  • Victor Piţurcă, dezvăluire incredibilă
  • Nicolae Ciucă s-ar fi opus unei investiţii uriaşe la CSA Steaua

Victor Piţurcă a făcut o dezvăluire incredibilă. Vara trecută, fostuzl selecţioner a vrut să aducă investitori americani la CSA Steaua care erau dispuşi să bage şi 100 de milioane de dolari la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a dezvăluit că Nicolae Ciucă s-a opus unei investiţii uriaşe la CSA Steaua

Mi se pare foarte normal (n.r. – ca Steaua să poată promova prin schimbarea Legii Sportului). Nu mai ştiu absolut nimic (n.r. – despre o posibilă asociere a clubului cu un privat). Eu am avut o tentativă în vară… Discutasem cu cineva alte afaceri şi am propus asta. Era o companie din America şi oamenii au fost încântaţi de ceea ce au auzit. M-am întâlnit cu cineva şi am vorbit şi am înţeles că ministrul nu… A  zis că <domne, mai stăm, mai aşteptăm>. Actualul prim-ministru era ministru atunci? <Domne, mai aşteptăm, că aţi văzut ce s-a întâmplat atunci cu asta…> Băi, fraţilor, dacă ăsta e regulamentul? Veneau oamenii, băgau 50-100 de milioane de dolari, ce vreţi? Atunci, ţineţi clubul la armată, găsiţi înţelegere la Ministerul Sportului!

Eu nu văd niciun inconvenient ca Ministerul Apărării să aibă echipă. Veneau din Statele Unite (n.r. – investitorii). Acum s-a schimbat ministrul. Ministrul (n.r. – Vasile Dâncu) cochetează cu fotbalul, ba pe la FRF, ba pe la CFR Cluj, nu? Probabil, la un moment dat trebuie să-şi îndrepte privirea şi către clubul Steaua. Cred că ministrul şi ministerul au avocaţi, au jurişti, faceţi un contract foarte clar, nu e nevoie ca echipa să fie definitiv a privaţilor, un contract care să avantajeze pe toată lumea, numai şi numai binele echipei. Nu ştiu de ce nu fac, habar nu am. Steaua trebuie să fie în prima ligă, trebuie să fie campioană, să joace în Liga Campionilor. Nu se întâmplă lucrul acesta, nici nu sunt interesat foarte mult (n.r. – de Steaua). Totul este amical acolo, nici nu ştiu ce se întâmplă„, a declarat Victor Piţurcă digisport.ro.

Reclamă

CSA Steaua ocupă locul 6 în clasamentul Ligii a II-a, de play-off, dar nu are drept de promovare deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

Citește și:

Victor Piţurcă ia în calcul să nu mai antreneze

Întrebat dacă mai are oferte de a antrena, Piţurcă a răspuns: „Slabe speranţe. (n.r. – dacă se gândeşte să nu mai antreneze) Nu mă gândesc la lucrul acesta, dacă o să apară ceva de care sunt interesat, probabil voi da curs. În cariera mea am antrenat 3-4 echipe, atât. Niciodată nu voi antrena o echipă mică„.

Reclamă

Victor Pițurcă a ieșit în față după ce FRF l-a ignorat total în momentul când încă se căuta un selecționer pentru echipa națională. „Piți” e de părere că Răzvan Burleanu ar fi trebuit să discute și cu el despre banca României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!