Închide meniul

Dumitru Dragomir îl aduce cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Prea curând nu o să ia titlul!”. Ce trebuie să se întâmple la FCSB pentru a se încheia „seceta”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2022, 22:07

Reclamă
Dumitru Dragomir îl aduce cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Prea curând nu o să ia titlul!. Ce trebuie să se întâmple la FCSB pentru a se încheia „seceta

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / MMA / Niros Foto via Hepta

FCSB a ajuns la mâna ei în lupta pentru titlu, dar Dumitru Dragomir nu le dă şanse roş-albaştrilor. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal merge pe mâna lui Dan Petrescu şi asigură că CFR Cluj va deveni din nou campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir l-a şi avertizat pe Gigi Becali, după victoria categorică obţinută de FCSB cu FC Voluntari, scor 4-0. Anunţă că există pericolul ca Universitatea Craiova să îi „sufle” locul secund.

Dumitru Dragomir: „Prea curând nu cred că o să ia FCSB titlul”

„Mitică” Dragomir anunţă că FCSB mai are nevoie de întăriri pentru a încheia seria de vis a lui CFR Cluj. Feroviarii au câştigat patru titluri la rând.

Categoric poate să piardă locul doi. Prea curând nu cred că o să ia titlul. Are câțiva tineri, trebuie să se mai coacă puțin. Și trebuie să își aducă două-trei valori obligatoriu, cel puțin în apărare. Florinel Coman nu s-a stins. Nu-l pune să joace ce trebuie. Dacă îl lasă să joace unde vrea el, dă randament mult mai bun„, a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro.

Etapa viitoare, FCSB are derby chiar cu CFR Cluj. Meciul care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu se va disputa în Gruia duminică, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Cu şase etape rămase de disputat, ardelenii au cinci puncte avans faţă de echipa lui Gigi Becali. Universitatea Craiova ţine aproape de FCSB. Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au de recuperat patru puncte faţă de FCSB.

Gigi Becali: ”Să mă ierte cei de la CFR! Nu mai au forța să alerge!”

Gigi Becali a început războiul declarațiilor cu rivalii de la CFR Cluj. Patronul FCSB nu mai crede că gruparea din Gruia este de neînvins și anunță că ”perlele” sale le vor face viața grea în Gruia în derby-ul de duminică.

Vă spuneam că CFR Cluj e o echipă foarte puternică. Acum nu mai spun că e foarte puternică. Când spui că e foarte puternică, trebuie să iei mai mulți factori, și forță, și viteză, toate la un loc. Să mă ierte cei de la CFR. E doar puternică din experiența jucătorilor, numai că nu mai au forța să alerge cum alergau, adică atât de mulți kilometri și atunci nu mai pot face pressing. Și atunci noi, cu jucătorii tineri pe care îi avem, care aleargă foarte mult…

Reclamă 4 / 0/3

Bine, trebuie să vorbim și despre arbitraj, că dacă ne dă un arbitru cum e Kovacs… Nu mă mai tem, nu mai există blaturi la arbitri, există doar simpatii. Eu am spus că nu mai există, dar la cum am văzut acum o săptămână un meci cu o echipă care cu noi se arunca pe jos la egal, deși nu avea nevoie de un punct…

L-am întrebat pe finul meu, pe Pandele: «Băi, finule, la ce era folositor un punct? Jucați, mă, fotbal». Cred eu că nu au mai fost alte intervenții. Nu le-a mai dat primarul primă sau nu le-a mai dat clubul primă de joc. În partea cealaltă, a fost parcă puțin altceva (n.r. CFR Cluj – FC Argeș). Cu noi și-au dat viața, să ne rupă picioarele. În partea cealaltă, foarte lejer, frumos, ia-o și dă gol”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și