Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Constantin Budescu, după HJK Helsinki – Farul 2-0: „Articulațiile alea suferă”

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2023, 17:33

Reclamă
Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Constantin Budescu, după HJK Helsinki – Farul 2-0: Articulațiile alea suferă”

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Constantin Budescu, după HJK Helsinki - Farul 2-0

Dumitru Dragomir este fostul președinte al LPF / Antena Sport

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Constantin Budescu, după HJK Helsinki – Farul 2-0. Fostul șef al LPF a criticat prestația mijlocașului din partida pierdută de campioana României, în Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța a fost eliminată de cei de la HJK Helsinki din play-off-ul UEFA Conference League. Campioana a cedat în Finlanda, după ce la Ovidiu s-a impus cu 2-1. Meciul retur a fost pierdut de „marinari” cu scorul de 0-2.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Constantin Budescu, după HJK Helsinki – Farul 2-0. Ce a spus despre greutatea jucătorului

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a atacat pe Constantin Budescu, după ce Farul a fost eliminată din play-off-ul UEFA Conference League. „Mitică” Dragomir este de părere că jucătorul are multe kilograme în plus și că acesta nu are condiția fizică necesară pentru a juca în cupele europene.

„Măi copii, nu duce două meciuri într-o săptămână. E greu, ascultați ce vă spun. El e și cu 86 de kilograme în plus față de câte are. Îți dai seama că toate articulațiile alea suferă. Îți trebuie timp să refaci totul. E cel mai jos moment al fotbalului românesc din ultimii 50 de ani”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, Dumitru Dragomir a tras și un semnal de alarmă, cu privire la situația actuală a fotbalului românesc:

Reclamă

„Se nasc mai mulți copii români în străinătate decât în România. Știți că dacă te naști în Anglia ai cetățenie engleză. Nu mai ești român. A dispărut un sfert de România. Trebuie aleși conducătorii care merită”, a mai spus fostul șef al LPF, pentru sursa citată anterior.

Constantin Budescu a ajuns în lotul campioanei în această perioadă de mercato. În scurta perioadă pe care a petrecut-o, până în momentul de față, în lotul „marinarilo” a adunat 6 partide în care a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă.

În cariera sa, fotbalistul cotat la 450.000 de euro, potrivit Transfermarkt, a mai jucat pentru: Unirea Urziceni, Petrolul, Astra, Dailan Yifang, FCSB, Al-Shabab, Damac și Voluntari. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când evolua pentru Al-Shabab. La momentul respectiv valora 4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir susţine că Victor Piţurcă e un antrenor mai bun decât Gică Hagi

Dumitru Dragomir susţine că Victor Piţurcă e un antrenor mai bun decât Gică Hagi. „Corleone” a declarat că fostul selecţioner al naţionalei este cel mai bun antrenor român.

Dumitru Dragomir a fost în trecut în conflict cu Victor Piţurcă, dar s-a împăcat cu acesta. În prezent cei doi au o relaţie foarte bună.

„Gheorghe Hagi e cel mai bun antrenor de la noi din ultimii ani, dar e mai mare Piţurcă. După părerea mea Piţurcă e fără egal. Pe Piţurcă nu-l depăşeşte nimeni. El stă pe bară pentru că are avere”, a declarat Dumitru Dragomir pentru aceași sursă, menționată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și