Închide meniul

Dumitru Dragomir se implică în conflictul de la Dinamo: „Ăia nu sunt suporteri”. Ce spune despre Deian Sorescu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 decembrie 2021, 8:31

Dumitru Dragomir se implică în conflictul de la Dinamo: „Ăia nu sunt suporteri. Ce spune despre Deian Sorescu

Singura ofertă pentru care Dinamo i-ar da drumul lui Deian Sorescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lucrurile riscă să scape de sub control la Dinamo. După victoria în faţa Chindiei, echipa din Ştefan cel Mare a pierdut dramatic, pe finalul meciului, în deplasarea de la Mioveni. Exasperaţi de faptul că echipa lor favorită este ameninţată cu retrogradarea, suporterii lui Dinamo i-au luat tricoul lui Deian Sorescu. Imaginile l-au scos din sărite pe fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir se implică în conflictul de la Dinamo

Dumitru Dragomir s-a enervat după ce Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de fanii celor de la Dinamo„Niște dementi, ăia nu sunt suporteri, ăia sunt demenți. Sorescu e cel mai bun fotbalist al lui Dinamo, nu merită. Ei au făcut cum au făcut rapidiștii cu Copos, când s-au dus cu colivă. Copos mai era și acum. Și-a bătut joc de el. Sunt frustrați de-ăștia că nu ai ce să le faci. Eu am avut de a face cu ei o viață. Pe mine mă înjurau 55.000 de oameni. Mă duceam în mijlocul lor, o lăsau mai moale. Apoi făceau poze cu mine”, a declarat Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Fanii lui Dinamo au oprit meciul

Până la episodul cu Deian Sorescu, fanii lui Dinamo au provocat un alt moment nedorit la meciul cu CS Mioveni. În minutul 66, arbitrul Sorin Costreie şi-a chemat brigada la centru pentru scurt timp. Se pare că acesta ar fi vrut să oprească meciul după mai multe scandări rasiste la adresa lui Sanoh, jucătorul celor de la CS Mioveni. După înfrângerea în faţa echipei argeşene, Dinamo rămâne penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 20 de etape, iar retrogradarea este din ce în ce mai aproape de echipa antrenată de Mircea Rednic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și