Închide meniul
VIDEO

„Dumnezeu mi-a dat după muncă!” 11 ani de când Bănel Nicoliță a fost căpitanul României! Nu va uita toată viața întâlnirea cu Real Madrid din Champions League EXCLUSIV

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2022, 21:34

„Dumnezeu mi-a dat după muncă! 11 ani de când Bănel Nicoliță a fost căpitanul României! Nu va uita toată viața întâlnirea cu Real Madrid din Champions League EXCLUSIV

Bănel Nicoliță are 37 de selecții la naționala României

AS.ro

Bănel a mai reușit să se ridice din nimic, chiar dacă va ajunge sărac de 1000 de ori. Nicoliță e convins că va avea puterea de fiecare dată să revină. A mai reușit să se ridice din nimic. Astăzi, Bănel a purtat din nou cel mai prețios tricou pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a îmbrăcat din nou tricoul de la singurul meci în care a fost căpitanul României. Au trecut 11 ani de la meciul României cu San Marino.

Bănel Nicoliță, căpitanul României în urmă cu 11 ani

„Am purtat banderola cu mândrie. Cum să nu-mi vină? (n.r.- tricoul). Îmi vine perfect! Acum mă îmbrac. A îmbrăca tricoul echipei naționale înseamnă cea mai mare bucurie. Nu există bucurie mai mare. Acest tricou este pentru mândrie„, a spus Bănel Nicoliță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Bănel și-a dat autogol pe Santiago Bernabeu

Chiar dacă și-a dat autogol pe Bernabeu, Bănel nu va uita toată viața întâlnirea din Champions League cu Realul galactic.

„Ca să ajungi acolo înseamnă muncă. Ca să ajungi pe un asemenea stadion, că întrebarea asta mi se pune zilnic… Pentru mine a fost o onoare, să joc lângă asemenea fotbaliști. Visul meu a fost să-l întâlnesc pe Ronaldo Fenomeno. Nu credeam vreodată în viața mea că am posibilitatea să stau lângă el. Sau să stau cu Beckham, cu Raul, cu Roberto Carlos… Să am tricoul lui Roberto Carlos acasă.

Reclamă

Eu am muncit. Ca să am norocul ăsta să joc pe Bernabeu, eu am muncit. Dumnezeu mi-a dat după muncă. Ca să ajung acolo, să joc și să pună mâna să mă ridice Raul și Beckham după acel autogol….

Noi știam de Cernea că nu iese de pe linia porții, noi aveam deja create niște automatisme… Eu știam. Eu știam, bă, cu ochii închisi joc și stiu că-i acolo…Și în momentul ăla în care am pus capul în pământ și am dat…M-am ridicat, l-am văzut că a plecat… n-am mai apucat să mai trag piciorul”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Fostul fotbalist a trecut prin clipe grele

Bănel a divorțat de mama copiilor săi. Micuții care vin la școala lui de fotbal îl ajută să uite de suferințele din trecut. Banii câștigați ca fotbalist i-a investit în echipa din Făureiul natal și i-a pierdut. Bănel e gata să-i ajute cu bani pe prietenii care l-au uitat când a dat de greu.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am nascut sarac…nu știți ce înseamnă sărăcia! Eu când am pierdut și am ajuns în situația să cred ‘bai, iar sunt la fel’ nu m-am speriat! Pentru că eu sunt Bănel! Sunt om puternic, am fost om sarac, am fost copil sărac. Eu pot să fiu sarac de 1000 de ori și de 2000 de ori să îmi revin! Pentru că știu ce înseamnă!

Atât timp cât Dumnezeu e în spatele meu și mă iubește și are grijă de mine și mă protejează, nu mi-e frică de nimic pe lumea asta!”, a adăugat Bănel.

Recomandări
  • 11 ani de când Bănel Nicoliță a fost căpitanul României
  • Nu va uita toată viața întâlnirea cu Real Madrid din Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și