Închide meniul

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3 | Jerry Gane a dat cărțile pe față după calificarea în semifinale: "Dacă jucam în campionat ca în Cupă, acum eram sigur în play-off"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 19:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3 | Jerry Gane a dat cărțile pe față după calificarea în semifinale: "Dacă jucam în campionat ca în Cupă, acum eram sigur în play-off"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jerry Gane, după Dunărea - Dinamo 1-3

Dinamo se va duela în "careul de ași" cu Astra, Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. "Câinii" s-au impus fără emoții la Călărași, după o prestație excelentă a lui Paul Anton. Formația din Ștefan cel Mare venea după umilința cu Viitorul, 0-5 pe teren propriu. Jerry Gane a recunoscut că accederea în semifinalele Cupei va ridica mult moralul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3 | Dinamo s-a descătușat

"Am avut ocazii multe. Anton a fost jucătorul meciului. Aveam nevoie de această victorie. Ne aduce încredere. Chiar glumeam cu cineva, dacă abordam meciurile de campionat ca în Cupă, acum eram sigur în play-off. 

După trei-patru înfrângeri, mai ales după 0-5 cu Viitorul, jucătorii aveau nevoie de o victorie. Încrederea vine tot din teren", a declarat Jerry Gane, după Dunărea – Dinamo 1-3.  

Dinamoviștii au șansa să-și salveze sezonul dacă vor câștiga Cupa României. În Liga 1, echipa lui Gane este doar pe locul 13 , la 10 puncte de play-off.

"Ne-am propus să câștigăm Cupa. Este un obiectiv. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest trofeu. Nu l-am mai câștigat demult. În semifinale, va fi o dublă manșă. Șansele sunt mult mai mari în această fază", a mai spus Gane. 

Reclamă

Jerry Gane: "Ce pot să le fac lui Mihaiu și Crețu?"

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre Andreas Mihaiu și Giani Crețu. Cei doi au provocat un scandal uriaș, după ce i-au făcut o glumă nefericită lui Gevaro Nepumuceno.

"Sunt copii. A fost o glumă într-un moment prost. I-am trimis la echipa a doua. Au stat 10 zile și după și-au cerut scuze. Giani Crețu a și jucat. Ce pot să le fac mai mult. 

Nu au ales bine momentul, și-au cerut scuze. Ne-am gândit să îi și amendăm, dar au învățat prin faptul că au stat 10 zile la echipa a doua", a încheiat Jerry Gane.

Reclamă 4 / 0/3

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3

Dinamo este ultima echipă calificătă în semifinalele Cupei României. În rundele precedente, "câinii" au trecut de Viitorul și FCSB.

Formația din Ștefan cel Mare n-a mai câștigat Cupa României din sezonul 2011/12, când o învingea în finală pe Rapid, scor 1-0.

Pentru Dinamo urmează deplasarea de pe terenul lui Voluntari, în etapa a 26-a din Liga 1. După aceea, va primi vizita lui FC Argeș. 

Recomandări
  • Dunărea Călărași - Dinamo 1-3
  • Jerry Gane, descătușat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și