Închide meniul

Dunărea Călăraşi – Rapid 3-2 | Mihai Iosif, savuros după meciul care a aruncat în aer lupta pentru promovare: "În 2015, stăteam doi oameni la o felie de salam!" Ce l-a enervat pe antrenor

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 20:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Dunărea Călăraşi – Rapid 3-2 | Mihai Iosif, savuros după meciul care a aruncat în aer lupta pentru promovare: "În 2015, stăteam doi oameni la o felie de salam!" Ce l-a enervat pe antrenor

Mihai Iosif a răbufnit

Hepta

  • Dunărea Călăraşi - Rapid 3-2
  • Discurs savuros al lui Mihai Iosif

Echipa antrenată de Mihai Iosif a rămas pe locul 2, cu doar 3 puncte peste CS Mioveni, echipa de pe locul 3. Cele două formaţii se vor întâlni în ultima etapă a play-off-ului de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif le transmite jucătorilor că este momentul pentru a strânge rândurile. Antrenorul le-a adus aminte jucătorilor de momentele când Rapid trecea prin perioade mai dificile, mai ales din punct de vedere financiar, iar clubul a reuşit să promoveze. 

"În 2015, când am promovat, stăteam doi oameni la o felie de salam. În momentele grele se văd caracterele adevărate", a spus Mihai Iosif după Dunărea Călăraşi – Rapid 3-2.

Reclamă

Dunărea Călăraşi – Rapid 3-2 | Mihai Iosif a evitat să atace arbitrajul

Mihai Iosif a evitat să vorbească despre maniera de arbitraj. Dunărea Călăraşi a marcat golul victoriei dintr-un penalty acordat uşor după o cădere a lui Kanda. De asemenea,  Adrian Bălan, marcatorul primul gol al Rapidului, se afla într-o poziţie de ofsaid. 

"Am luat golurile pe contraatac. Nu ne-am retras în repriza a doua. Am avut 7-8 ocazii. Le-am spus înainte jucătorilor că omul rănit, sufletește, material, dă totul. Asta au făcut cei de la Dunărea și ne-au învins. Mă abțin să comentez arbitrajul. Dacă e să vorbească cineva, să vorbească oamenii din conducere. 

Reclamă

Când v-am spus că e o luptă strânsă, am fost luat în râs! Văd ca trageţi nişte concluzii mereu dumneavoastră. N-am mai luat 3 goluri în niciun meci de când sunt aici. Aaa, doar în primul meci, când abia venisem de două zile. Am intrat prost de la pauză. Am pierdut toți, nu x sau y. Toți, în frunte de mine", a mai spus Mihai Iosif. 

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi