Închide meniul

După Gigi Becali, şi Mihai Stoica critică jocul echipei din derby-ul cu Dinamo: „E inadmisibil!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 23:18

După Gigi Becali, şi Mihai Stoica critică jocul echipei din derby-ul cu Dinamo: „E inadmisibil!

Mihai Stoica, critici pentru Gică Hagi

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB s-a impus la scor de neprezentare în derby-ul cu Dinamo, dar conducătorii nu au fost mulţumiţi de jocul prestat. Primul care a ieşit la atac a fost Gigi Becali, care a desfiinţat jocul echipei. Nici Mihai Stoica nu a putut să se abţină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica critică jocul echipei din derby-ul cu Dinamo

„Dinamo a jucat foarte dur, iar noi ne-am cam ferit. Cu excepția lui Oaidă și Olaru, care și-au dat viața pe teren, în rest nu mi-a plăcut cum ne-am prezentat în prima repriză. E inadmisibil ca Dinamo, în 10 oameni și la 1-0 pentru noi, să aibă 3 cornere!”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Gigi Becali şi-a desfiinţat jucătorii după Dinamo – FCSB 0-3

Gigi Becali şi-a făcut praf jucătorii după Dinamo – FCSB 0-3. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că nivelul de joc nu se ridică la cel care să îi dea speranţe la titlu. „După partida asta, nu se poate câştiga campionatul. Cum să fiu mulţumit că nu am jucat nimic. Am dat un gol de geniu. După aceea, am avut noroc. Ăla a dat cu capul acolo, după aceea a ratat Torje. Nu poţi să câştigi campionatul aşa. Ce am jucat aseară nu îmi convine.

Am spus asta şi când a plecat un antrenor. Când vrei să câştigi un campionat, dai război. Petrea a făcut schimbările pe care le-a făcut pentru că nu aveam centrul terenului. Tănase nici nu punea piciorul, alerga în gol, îi era frică. Eu nu sunt mulţumit. Aşa nu se câştigă campionatul. Campionatul nu se ia la jucărie, facem jucărie la fotbal? N-am avut adversar, că luam noi 3. Nu mi-a plăcut nimeni, nici Tavi Popescu. El trebuie să alerge, să dea război”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Dinamo – FCSB 0-3. Roș-albaștrii și-au umilit din nou marea rivală

Roș-albaștrii și-au umilit din nou marea rivală. „Perlele” lui Gigi Becali, Octavian Popescu și Ianis Stoica, au făcut legea în Ștefan cel Mare. Criza este interminabilă la formația lui Flavius Stoican. Meciul a început perfect pentru FCSB, care a deschis scorul în minutul 2, prin Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a șutat la colțul lung, fără preluare, după ce a primit o minge la marginea careului de la Dumiter. Mingea s-a oprit în plasa porții lui Cristiano Figueiredo.

Reclamă

Dinamo a mai primit o lovitură după golul lui Octavian Popescu. Alexandru Răuță l-a faultat dur pe puștiul de 19 ani la mijlocul terenului, pe un contraatac al celor de la FCSB, deși avea deja cartonaș galben. Ovidiu Haţegan nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe mijlocaşul gazdelor.

Înainte de pauză, Dinamo l-a pierdut și pe Antoni Ivanov, care abia fusese introdus în teren de Flavius Stoican. Mijlocașul bulgar s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru și a fost scos de pe teren pe targă și transportat de urgență la spital, cu ambulanță.

La pauză, Toni Petrea l-a scos din teren pe căpitanul Florin Tănase. Fără golgheterul din sezonul trecut în teren, FCSB a mai înscris de două ori în poarta lui Dinamo. A făcut-o mai întâi Ianis Stoica, bară-gol cu un șut de la marginea careului, apoi Răzvan Oaidă, cu o lovitură de cap după un corner

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și