Închide meniul

Dusan Uhrin, reacție uimitoare când a fost întrebat de cazul ”Bonetti”: ”Antrenăm împreună. La un meci voi fi eu asistentul lui, la altul va fi învers”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 13:07

Dusan Uhrin, reacție uimitoare când a fost întrebat de cazul ”Bonetti”: ”Antrenăm împreună. La un meci voi fi eu asistentul lui, la altul va fi învers”

Dusan Uhrin, reacție uimitoare când a fost întrebat de cazul ”Bonetti”

Hepta

Dusan Uhrin s-a amuzat pe seama situației incredibile de la Dinamo. Dario Bonetti a câştigat procesul cu clubul, în care a cerut restanţele financiare şi repunerea sa în drepturi. ”Antrenăm pe rând”, a fost replica amuzantă a cehului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cred că nu e o întrebare pentru mine. Nu-mi pasă de asta. Nu e problema mea. Dacă vine Bonetti, antrenăm împreună. La un meci voi fi eu asistentul lui, la altul va fi învers. Glumesc. Trebuie să întrebați conducerea. Contractul meu e pe 1 an și 3 luni. Dar totul depinde de salvarea clubului”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

Dario Bonetti a dat în judecată Dinamo, după ce a fost dat afară, iar prima instanţă i-a dat câştig de cauză. Italianul ar avea de primit în jur de 80 de mii de euro şi ar trebui repus în drepturi.

Dusan Uhrin i-a luat locul lui Dario Bonetti la Dinamo

Italianul Dario Bonetti a făcut scandal după ce a fost dat afară de la Dinamo şi contraatacă cu avocaţii. Aceştia spuneau că rezilierea înţelegerii sale cu echipa din Ştefan cel Mare era una abuzivă. Avocatul şi soţia lui Dario Bonetti, Anna Maria De Mattei, a contestat rezilierea unilaterală a contractului italianului din postura de antrenor al lui Dinamo.

„Astăzi, colegul meu din București, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. – legea insolvenței) și, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. – infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absență a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis Anna Maria la acel moment.

Reclamă

Sfatul lui Cosmin Moţi pentru şefii lui Dinamo

Cosmin Moţi a rămas cu sufletul alături de Dinamo, echipă pe care a ajutat-o să câştige ultimul titlu, în 2007. Fundaşul care a jucat şapte ani în tricoul „câinilor” evită să se gândească la retrogradarea grupării lui Dusan Uhrin, dar cere schimbarea politicii clubului.

”Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă (n.r. dacă ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea). Dacă încă ai posibilitatea… nu sunt probleme foarte mari cu banii. Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată.

Ar trebui să se creeze o bază, să vină… cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat. Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa. Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi, despre echipa lui Dusan Uhrin.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și