Închide meniul

„E cea mai mare diferență de când s-a inventat play-off-ul”. Ilie Dumitrescu a analizat lupta la titlu și îi dă „frisoane” lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 8:14

„E cea mai mare diferență de când s-a inventat play-off-ul. Ilie Dumitrescu a analizat lupta la titlu și îi dă „frisoane lui Gigi Becali

FCSB - CFR Cluj nu se va juca pe Arena Nţaională

SportPictures / Mihai Nitoiu/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul internațional român a lăsat de înțeles că roș-albaștrii au o misiune imposibilă chiar și după înjumătățirea punctelor. Fără victorie în ultimele trei meciuri, jucătorii lui Toni Petrea au nevoie de o minune pentru a o mai ajunge din urmă pe campioana en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu nu îi mai dă șanse la titlu lui FCSB

Dumitrescu l-a arătat cu degetul pe Florinel Coman, cel care a intrat în a doua repriză a meciului de la Pitești. Îl vede ieșit din formă.

Este o diferență foarte mare, cam cea mai mare de când s-a inventat play-off-ul, ocupanta primului loc să intre cu șapte puncte avans. Cea mai mare diferență până acum a fost de patru puncte. A mutat după pauză cu Coman, au fost câteva situații bune.

Coman nu-și intră încă în formă, se vede că nu are un tonus al competiției, ratează din situații foarte clare. FCSB-ul putea reveni în joc pentru că au fost ocazii foarte mari. Foarte greu să desfaci o apărare ca asta, mai ales că nu există o relație de joc, totul e individual.

E o situație destul de complicată și pentru antrenor, și pentru jucători. Sunt și câteva absențe notabile, Olaru, Oaidă, Florin Tănase. E clar că echipa nu trece printr-un moment foarte bun. A avut o perioadă cu rezultate favorabile, apoi a venit acel egal de la Mioveni, rezultatul cu Farul, intri în zona aia”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Toni Petrea nu mai crede în titlu: „Matematic e greu!”

Și antrenorul lui FCSB a recunoscut că șansele sunt infime, dar că se va lupta până în ultima etapă.

Da, este dezamăgire. Cred că am făcut un joc bun. Dar nu am reușit să marcăm, iar o situație pe care au avut-o adversarii s-a dovedit decisivă pentru cele 3 puncte. Asta e, nu e plăcut să ai două înfrângeri consecutive. În ritmul ăsta, șansele noastre să prindem primul loc sunt foarte mici. Teoretic există, însă matematic e greu.

Mă gândesc la titlu, altfel ar trebui să ne predăm și să le dăm Cupa. Avem probleme de lot, infirmeria e plină, și avem meciuri din 3 în 3 zile. Nu știu cât de repede ne vom reveni pentru meciul din weekend (n.r. – cu FC Voluntari). Va fi un meci greu„, a spus Toni Petrea la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și